Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 48

Hellbound, Red Notice en Jack Reacher: Never Go Back vormen niet langer de top drie van de meest populaire titels op Netflix. In plaats daarvan zijn de eerste drie plekken nu vergeven aan Bruised, A Castle for Christmas en Hellbound als afsluiter. In de lijst staan daarnaast nog heel wat nieuwe titels.

Nisser

Het vrij recent verschenen Nisser doet ook meteen goede zaken. De horrorserie waarin het draait om een baby-elfje heeft de vierde plek te pakken. Andere nieuwe titels zijn onder meer Angèle, True Story en Selling Sunset.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Bruised (nieuw)
    • Bruised is deze week de absolute nummer één. Daarin draait het om een MMA-vechter die jaren na een vernederende nederlaag haar laatste kans grijpt op eerherstel wanneer haar zoontje, dat ze achterliet, terugkeert in haar leven.
   2. A Castle for Christmas (nieuw)
    • Brooke Shields is terug voor een nieuwe kerstfilm en nieuw Kerstmis steeds dichterbij komt, is deze gloednieuwe kerstfilm meteen op de tweede plek terecht gekomen in de top tien. In de film draait het om een bestsellerauteur die naar Schotland afreist om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog.
   3. Hellbound (-2)
    • Na het succes van Squid Game kunnen we nu uit Korea aan de slag met Hellbound. Hierin draait het om onaardse wezens die mensen op bloedige wijze tot de hel verdoemen. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.
   4. Nisser (nieuw)
    • Nisser verandert een kerstvakantie in een ware nachtmerrie voor een tiener en haar familie als de dochter van het stel een baby-elfje mee naar huis neemt. Daarmee verstoren ze namelijk het evenwicht op het eiland en dat heeft grote gevolgen.
   5. Angèle (nieuw)
    • De Belgische popster Angèle blikt terug op haar leven en dromen, en probeert een balans te vinden in de voor- en nadelen van roem. De serie is verteld in haar eigen woorden.
   6. True Story (nieuw)
    • Kevin Hart en Wesley Snipes bundelen hun krachten voor True Story. Daarin zoekt een wanhopige wereldberoemde comedian naar een uitweg nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar brengt.
   7. Selling Sunset  (nieuw)
    • De makelaars van de machtige Oppenheim Group zijn terug! In het nieuwe seizoen van Selling Sunset krijgen we opnieuw een interessant kijkje achter de schermen bij grote, bombastische huizen.
   8. Red Notice (-6)
    • Wie is de beste meesterdief en krijgt de drie eieren van Cleopatra als eerste in handen? Het levert een doldwaze actiefilm op met The Rock, Ryan Reynolds en Gal Gadot, waarbij je telkens op het verkeerde been wordt gezet.
   9. Maid (-2)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   10. Arcane (-6)
    • Arcane is een animatieserie die gebaseerd is op de game League of Legends. Hierin volgen we de verhalen van twee League of Legends-champions en ‘de kracht die hen uit elkaar zal scheuren’.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?