Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 47

De meest populaire titels op Netflix in week 47 zijn bekend. The Queen’s Gambit heeft zijn eerste plek af moeten staan aan een ware concurrent. The Crown is namelijk meteen op de eerste plek binnengekomen in de lijst.

Nieuwe titels

Deze week vinden we ook een aantal nieuwe titels terug in de lijst. Het vierde seizoen van The Crown werd gelanceerd en die titel heeft meteen de eerste plek te pakken. Ook nieuw in de lijst zijn Jingle Jangle: A Christmas Journey, Los Favoritos de Midas en The Life Ahead.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Crown (nieuw)
    • The Crown is alweer toe aan zijn vierde seizoen. Voor seizoen 4 worden we meegenomen naar het einde van de jaren ’70. Koningin Elizabeth en haar familie zijn druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor Prins Charles.
   2. The Queen’s Gambit (-1)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   3. Jingle Jangle: A Christmas Journey (nieuw)
    • Kerstfilms zijn nu al populair op Netflix. Ook Jingle Jangle doet het uitstekend. Deze familiefilm vertelt het verhaal van een nieuwsgierige kleindochter die graag alles wil weten van het speelgoed van haar opa. Als zijn meest waardevolle uitvinding wordt gestolen, gaat de innovatieve kleindochter op onderzoek uit.
   4. Dash & Lily (-2)
    • De Amerikaanse romantische komedieserie Dash & Lily neemt je mee naar de levens van twee tegenpolen. Aan de ene kant heb je de cynische Dash en aan de andere kant de vrolijke Lily. De twee besluiten elkaar berichten en uitdagingen te sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.
   5. Perdida (-1)
    • Zou je jezelf vrijwillig op laten sluiten om in contact te komen met de ontvoerder van je dochter? Antonio wel in deze uiterst spannende Spaanse misdaadthriller. Zijn acties zet een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft.
   6. Spongebob: Schiet te Hulp (-3)
    • De gele spons is terug en ditmaal staat hij voor een nieuwe missie. Als zijn beste vriend Gerrit geslaknapt wordt, doet SpongeBob er alles aan om hem terug te halen. Samen met zijn beste vriend Patrick gaan de twee op een doldwaze missie ver buiten Bikinibroek om hun vriendje te redden.
   7. Barbarians (-2)
    • Nog voor zijn release werd Barbarians al gezien als het Duitse antwoord op Vikings en de serie is tot op heden dan ook uitstekend ontvangen. We zien hoe een Romeinse officier voor de moeilijke keuze komt te staan tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. De onmogelijke keuze leidt tot een episch historisch conflict.
   8. Los Favoritos de Midas (nieuw)
    • Mateo Gil is voor Netflix aan de slag gegaan met het korte verhaal van Jack London uit 1901. In de serie draait het om een zakenman die voor een bizarre keuze komt te staan. de enige manier waarop hij kan voorkomen dat willekeurige mensen worden geliquideerd is door  zijn aandelen te verkopen.
   9. The Life Ahead (nieuw)
    • In The Life Ahead ontstaat een onverwachte vriendschap. Het draait om een Holocaust-overlevende met een kinderdagverblijf die een verbitterde straatjongen in huis neemt die haar heeft beroofd.
   10. Emily in Paris (-1)
    • Emily staat voor een nieuw avontuur. Ze heeft een flinke carrièreswitch gemaakt waarvoor ze Amerika verruilt voor Frankrijk. In Europa komt ze in een gloednieuwe wereld terecht en het nadeel is: ze spreekt geen Frans. Ze komt dan ook voor flink wat uitdagingen te staan. Ondertussen baant ze een weg door haar leven met werk, vrienden en liefde.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?