Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 47

The Crown is zijn eerste plek in de lijst met de tien meest populaire titels op Netflix kwijtgeraakt. Sterker nog, de serie over het Britse koningshuis is zelfs weggezakt uit de top drie. De vervangers zijn: 1899, Élite en Sluimerland.

Meer titels flink gezakt

The Crown is zeker niet de enige titel die naar beneden gezakt is. Ook Manifest en Undercover zakten flink weg. Alle andere titels uit de lijst van vorige week zijn niet eens weer terug te vinden. Nieuwe films en series zijn onder meer The Wonder, Christmas With You, One of Us is Lying en Dead To Me.

De 10 populairste titels van dit moment:

  1. 1899 (nieuw)
   • Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.
  2. Élite (nieuw)
   • Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.
  3. Sluimerland (nieuw)
   • Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.
  4. The Crown (-3)
   • The Crown geeft ons een kijkje in het leven van Elizabeth II. We volgen in het eerste seizoen de eerste tien jaar van haar leven als de koningin van het Verenigde Koninkrijk.
  5. The Wonder (nieuw)
   • Een verpleegster wordt achtervolgd door haar verleden. Ze reist in 1862 van Engeland naar een afgelegen Iers dorp om het wonderlijke vasten van een klein meisje te onderzoeken.
  6. Manifest (-4)
   • Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.
  7. Undercover (-2)
   • Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.
  8. Christmas With You (nieuw)
   • Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit en vervult de kerstwens van een jonge fan om haar te ontmoeten. En daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.
  9. One Of Us Is Lying (nieuw)
   • Vijf erg verschillende scholieren moeten nablijven, maar een moord (en allerlei geheimen) houdt ze bij elkaar. Er ontvouwt zich een dodelijk kat-en-muis-spel.
  10. Dead To Me (nieuw)
   • In deze duistere comedyserie bloeit een hechte vriendschap op tussen een gespannen weduwe en een vrijgevochten vrouw met een schokkend geheim.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?