Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 47

Het is tijd voor een nieuwe top tien. Red Notice heeft zijn eerste plek alweer moeten afstaan. De nieuwe Koreaanse serie Hellbound heeft namelijk de eerste plek overgenomen. Na het succes van Squid Game betekent dat opnieuw succes voor een Koreaanse serie.

Kerstfilms

Het is ook de periode waarin kerstfilms goed bekeken worden. Zo is The Princess Switch 3: Romancing the Star eindelijk verschenen waarin de dubbelgangers terugkeren. De film heeft meteen de achtste plek te pakken. Ondertussen heeft Christmas Flow de laatste plek in de top tien te pakken.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Hellbound (nieuw)
    • Na het succes van Squid Game kunnen we nu uit Korea aan de slag met Hellbound. Hierin draait het om onaardse wezens die mensen op bloedige wijze tot de hel verdoemen. Er ontstaat een religieuze groepering die goddelijke gerechtigheid propageert.
   2. Red Notice (-1)
    • Wie is de beste meesterdief en krijgt de drie eieren van Cleopatra als eerste in handen? Het levert een doldwaze actiefilm op met The Rock, Ryan Reynolds en Gal Gadot, waarbij je telkens op het verkeerde been wordt gezet.
   3. Jack Reacher: Never Go Back (nieuw)
    • Jack Reacher: Never Go Back is terug en dat valt meteen terug te zien in de top tien. In de actiefilm draait het om Jack Reacher die hoort dat een vriendin wordt beschuldigd van moord. Hij denkt een groot complot op het spoor te zijn. Al snel moet hij, net als zij, op de vlucht staan.
   4. Arcane (-1)
    • Arcane is een animatieserie die gebaseerd is op de game League of Legends. Hierin volgen we de verhalen van twee League of Legends-champions en ‘de kracht die hen uit elkaar zal scheuren’.
   5. Cowboy Bebop (nieuw)
    • Naar aanleiding van de anime is nu de live action verschenen van Cowboy Bebop. Hierin draait het om de stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye die door het zonnestelsel reizen op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?
   6. Dynasty (-2)
    • De remake van Dynasty is eindelijk terug met nieuwe afleveringen. De serie vertelt het verhaal van de Carringtons en Colby’s die vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen.
   7. Maid (-)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   8. The Princess Switch 3: Romancing the Star (nieuw)
    • The Princess Switch is alweer toe aan zijn derde deel. Koninklijke evenbeelden Margaret en Stacy keren terug. Ze vragen dappere dubbelganger Fiona en haar superknappe ex om hulp als er een kostbare kerstrelikwie wordt gestolen.
   9. You (-3)
    • Joe Goldberg en Love Quinn zijn terug voor het derde seizoen van You. De twee vormen samen met hun zoontje Henry een op het eerste oog normaal gezin in Madre Linda. Al snel blijkt dat er niets is veranderd en dat Joe en Love hun gewoontes niet kwijt zijn geraakt.
   10. Christmas Flow (nieuw)
    • Kerstfilms doen het momenteel uitstekend. In Christmas Flow bloeit een onwaarschijnlijke kerstromance op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen redden?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?