Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 46

Het is weer donderdag en dat is iedere week de dag waarop we de balans opmaken wat betreft de meest populaire titels op Netflix in de week. Deze week veranderde de top drie en kwamen een aantal nieuwe titels de lijst binnen.

Nieuwe titels

Tot de nieuwe titels van deze week behoren onder meer Dash & Lily en Spongebob: Schiet te Hulp. Beide titels zijn ook meteen de top drie van deze week ingeschoten. Andere nieuwe titels zijn Karlek & Anarki en de kerstfilm Operation Christmas Drop.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Queen’s Gambit (-)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   2. Dash & Lily (nieuw)
    • De Amerikaanse romantische komedieserie Dash & Lily neemt je mee naar de levens van twee tegenpolen. Aan de ene kant heb je de cynische Dash en aan de andere kant de vrolijke Lily. De twee besluiten elkaar berichten en uitdagingen te sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.
   3. Spongebob: Schiet te Hulp (nieuw)
    • De gele spons is terug en ditmaal staat hij voor een nieuwe missie. Als zijn beste vriend Gerrit geslaknapt wordt, doet SpongeBob er alles aan om hem terug te halen. Samen met zijn beste vriend Patrick gaan de twee op een doldwaze missie ver buiten Bikinibroek om hun vriendje te redden.
   4. Perdida (+2)
    • Zou je jezelf vrijwillig op laten sluiten om in contact te komen met de ontvoerder van je dochter? Antonio wel in deze uiterst spannende Spaanse misdaadthriller. Zijn acties zet een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft.
   5. Barbarians (-3)
    • Nog voor zijn release werd Barbarians al gezien als het Duitse antwoord op Vikings en de serie is tot op heden dan ook uitstekend ontvangen. We zien hoe een Romeinse officier voor de moeilijke keuze komt te staan tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. De onmogelijke keuze leidt tot een episch historisch conflict.
   6. Karlek & Anarki (nieuw)
    • Karlek & Anarki, ook wel bekend onder de titel Love & Anarchy, is de nieuwste Zweedse toevoeging van Netflix. In de reeks draait het om Sofie en de jonge IT’er Max. De twee sturen elkaar gewaagde uitdagingen en alhoewel het onschuldig begint, neemt hun spel al snel gevaarlijke vormen aan.
   7. Bronx (-3)
    • Bronx neemt ons mee naar Marseille waar een complexe vorm van rivaliteit heerst tussen gangs en een groep agenten. Een eerlijke agent zal nu het heft in eigen hand moeten nemen om zijn team te beschermen.
   8. Operation Christmas Drop (nieuw)
    • Kerstfilms zijn hot en bij Netflix doet Operation Christmas Drop het uitstekend. De film vertelt het verhaal van een strikte politiek assistente die de taak krijgt om de tropische basis van een luchtmachtpiloot op te heffen. Maar dan valt ze als een blok voor hem.
   9. Emily in Paris (-4)
    • Emily staat voor een nieuw avontuur. Ze heeft een flinke carrièreswitch gemaakt waarvoor ze Amerika verruilt voor Frankrijk. In Europa komt ze in een gloednieuwe wereld terecht en het nadeel is: ze spreekt geen Frans. Ze komt dan ook voor flink wat uitdagingen te staan. Ondertussen baant ze een weg door haar leven met werk, vrienden en liefde.
   10. Holidate (-7)
    • Kerstfilms zijn hot nu de dagen langer en kouder worden. In Holidate draait het om Sloane en Jackson. De twee hebben er genoeg van om als vrijgezel aan te schuiven bij hun familie tijdens feestdagen. Ze besluiten elkaars plus ones te worden, maar dan ontstaan echte gevoelens.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?