Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 46

De lijst met meest populaire titels op Netflix is bekend! Daaruit blijkt meteen dat The Crown goede zaken heeft gedaan in zijn eerste week op Netflix. De serie over het Britse koningshuis is meteen op de eerste plek binnengekomen. Daarmee heeft Manifest zijn eerste plek moeten afstaan. De top drie wordt afgesloten door Warrior Nun.

Meer nieuwe titels

In de lijst zien we meer nieuwe titels terug. Zo zien we onder meer Falling for Christmas, Undercover, Ancient Apocalyps en Balle Perdue 2. Ondertussen zijn From Scratch, Enola Holmes 2 en Inside Man flink gekelderd. Hieronder vind je de complete top tien terug.

De 10 populairste titels van dit moment:

  1. The Crown (nieuw)
   • The Crown geeft ons een kijkje in het leven van Elizabeth II. We volgen in het eerste seizoen de eerste tien jaar van haar leven als de koningin van het Verenigde Koninkrijk.
  2. Manifest (-1)
   • Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.
  3. Warrior Nun (nieuw)
   • Als een weesmeisje in een lijkenhuis ontwaakt, ontdekt ze dat ze superkrachten heeft als uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen.
  4. Falling for Christmas (nieuw)
   • Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een skiongeluk en belandt tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.
  5. Undercover (nieuw)
   • Een ecstasyproducent die in luxe leeft op de grens tussen België en Nederland komt voor veranderingen te staan als twee undercoveragenten infiltreren in zijn organisatie.
  6. Ancient Apocalyps (nieuw)
   • Journalist Graham Hancock reist de wereld rond op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste tijd.
  7. Balle Perdue 2 (nieuw)
   • Nu de geniale monteur Lino zijn naam heeft gezuiverd, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak nemen op de corrupte agenten die zijn broer en zijn mentor hebben vermoord.
  8. From Scratch (-4)
  9. Enola Holmes 2 (-6)
   • Enola Holmes neemt haar eerste officiële zaak als detective aan, maar om het mysterie van een vermist meisje op te lossen heeft ze hulp nodig van vrienden en van haar broer Sherlock Holmes.
  10. Inside Man (-6)
   • Een Amerikaanse ter dood veroordeelde die gespecialiseerd is in het oplossen van mysteries helpt een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plots verdwenen is.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?