Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 46

Red Notice doet in zijn eerste week op Netflix meteen uitstekende zaken. De film met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot staat meteen op de eerste plek in de top tien. De rest van de top is aardig ongewijzigd.

Lang in de top

Een andere serie die goede zaken doet in de top tien, is Arcane. De animatieserie die gebaseerd is op League of Legends staat op de tweede plek in de top tien. Ondertussen houden ook titels als Squid Game, You en Maid het nog steeds vol in de top.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Red Notice (nieuw)
    • Wie is de beste meesterdief en krijgt de drie eieren van Cleopatra als eerste in handen? Het levert een doldwaze actiefilm op met The Rock, Ryan Reynolds en Gal Gadot, waarbij je telkens op het verkeerde been wordt gezet.
   2. Arcane (+3)
    • Arcane is een animatieserie die gebaseerd is op de game League of Legends. Hierin volgen we de verhalen van twee League of Legends-champions en ‘de kracht die hen uit elkaar zal scheuren’.
   3. Love Hard (-2)
    • De romantische komediefilm Love Hard heeft de harten van heel wat kijkers gestolen. We volgen een schrijfster die 5000 kilometer reist om met kerst de man te verrassen die ze via een datingapp heeft ontmoet. Dan ontdekt ze dat ze genept is.
   4. Dynasty (-2)
    • De remake van Dynasty is eindelijk terug met nieuwe afleveringen. De serie vertelt het verhaal van de Carringtons en Colby’s die vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen.
   5. Squid Game (-1)
    • In Squid Game gaan honderden mensen de strijd met elkaar aan. Ze gingen akkoord met een vreemde uitnodiging en spelen nu kinderspellen op leven en dood. Wie is de absolute winnaar en pakt een enorme jackpot? En tegen welke prijs?
   6. You (-3)
    • Joe Goldberg en Love Quinn zijn terug voor het derde seizoen van You. De twee vormen samen met hun zoontje Henry een op het eerste oog normaal gezin in Madre Linda. Al snel blijkt dat er niets is veranderd en dat Joe en Love hun gewoontes niet kwijt zijn geraakt.
   7. Maid (+1)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   8. Locke & Key (-1)
    • Locke & Key is terug voor een tweede seizoen. In de serie volgen we drie kinderen die na de moord op hun vader met hun moeder verhuizen naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten en geheimen leiden.
   9. Narcos: Mexico (-3)
    • Het slotstuk van Narcos: Mexico is inmiddels verschenen. De Mexicaanse drugsoorlog is tot een hoogtepunt gekomen. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 80.
   10. Paw Patrol (nieuw)
    • Paw Patrol is een groot succes onder kinderen. Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?