Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 45

De lijst met meest populaire titels op Netflix in week 45 is bekend. Ditmaal is de eerste plek voor Love Hard. De top drie wordt verder gevormd door Dynasty en You. Dat betekent dat Squid Game inmiddels uit de top drie is verdwenen.

Arcane

Ook de animatieserie Arcane doet meteen goede zaken. De serie is gebaseerd op de game League of Legends en is terug te vinden op de vijfde plek in de lijst. Andere nieuwe titels zijn het slotseizoen van Narcos: Mexico en The Harder They Fall met Idris Elba in de hoofdrol.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Love Hard (nieuw)
    • De romantische komediefilm Love Hard heeft de harten van heel wat kijkers gestolen. We volgen een schrijfster die 5000 kilometer reist om met kerst de man te verrassen die ze via een datingapp heeft ontmoet. Dan ontdekt ze dat ze genept is.
   2. Dynasty (+2)
    • De remake van Dynasty is eindelijk terug met nieuwe afleveringen. De serie vertelt het verhaal van de Carringtons en Colby’s die vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen.
   3. You (-)
    • Joe Goldberg en Love Quinn zijn terug voor het derde seizoen van You. De twee vormen samen met hun zoontje Henry een op het eerste oog normaal gezin in Madre Linda. Al snel blijkt dat er niets is veranderd en dat Joe en Love hun gewoontes niet kwijt zijn geraakt.
   4. Squid Game (-2)
    • In Squid Game gaan honderden mensen de strijd met elkaar aan. Ze gingen akkoord met een vreemde uitnodiging en spelen nu kinderspellen op leven en dood. Wie is de absolute winnaar en pakt een enorme jackpot? En tegen welke prijs?
   5. Arcane (nieuw)
    • Arcane is een animatieserie die gebaseerd is op de game League of Legends. Hierin volgen we de verhalen van twee League of Legends-champions en ‘de kracht die hen uit elkaar zal scheuren’.
   6. Narcos: Mexico (nieuw)
    • Het slotstuk van Narcos: Mexico is inmiddels verschenen. De Mexicaanse drugsoorlog is tot een hoogtepunt gekomen. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel in de jaren 80.
   7. Locke & Key (-2)
    • Locke & Key is terug voor een tweede seizoen. In de serie volgen we drie kinderen die na de moord op hun vader met hun moeder verhuizen naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten en geheimen leiden.
   8. Maid (-)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   9. The Harder They Fell (nieuw)
    • Idris Elba is terug met een hoofdrol. In The Harder They Fall draait het om Nat Love die wraak wil nemen en er alles aan doet om vijand Rufus Buck uit te schakelen.
   10. Army of Thieves (-9)
    • In Army of the Dead leerden we Ludwig Dieter kennen als de ietwat aparte Duitser die de kluis moest zien te kraken. Maar werd hij de kluizenfluisteraar? Army of Thieves vertelt het voorverhaal van Ludwig Dieter, toen hij eigenlijk nog Sebastian heette en in Europa de kraak van de eeuw plaatste.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?