Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 44

Van de populaire lijst van afgelopen week is niet veel meer over. Slechts vier titels zijn erin geslaagd om hun plek in de top 10 te behouden, voor de overige zes plekken zijn nieuwe titels teruggekomen.

Nieuwe titels

De top drie wordt dan ook gevormd door nieuwe titels. Op nummer één van deze week staat Barbarians, gevolgd door The Queen’s Gambit en de familiefilm Fei Fei en de Maan. In de top tien zijn ook plekken weggelegd voor nieuwe titels Rebecca, The Alienist en Perdida.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Barbarians (nieuw)
    • Nog voor zijn release werd Barbarians al gezien als het Duitse antwoord op Vikings en de serie is tot op heden dan ook uitstekend ontvangen. We zien hoe een Romeinse officier voor de moeilijke keuze komt te staan tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. De onmogelijke keuze leidt tot een episch historisch conflict.
   2. The Queen’s Gambit (nieuw)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   3. Fei Fei en de Maan (nieuw)
    • De familiefilm Fei Fei en de Maan verscheen afgelopen week en groeide meteen uit tot een populaire titel. We zien hoe een vindingrijk meisje op het idee komt om een raket te maken. Op die manier wil ze afreizen naar de maan om het bestaan van een legendarische maangodin te bewijzen.
   4. Emily in Paris (-3)
    • Emily staat voor een nieuw avontuur. Ze heeft een flinke carrièreswitch gemaakt waarvoor ze Amerika verruilt voor Frankrijk. In Europa komt ze in een gloednieuwe wereld terecht en het nadeel is: ze spreekt geen Frans. Ze komt dan ook voor flink wat uitdagingen te staan. Ondertussen baant ze een weg door haar leven met werk, vrienden en liefde.
   5. The Haunting of Bly Manor (-3)
    • The Haunting of Bly Manor is het vervolg op The Haunting of Hill House. Net als het eerste seizoen wordt ook het vervolg goed ontvangen. In The Haunting of Bly Manor draait het om een jonge oppas die wordt ingehuurd door een man. Het duurt niet lang voordat ze te maken krijgt met bizarre verschijningen in huis.
   6. Unsolved Mysteries (-1)
    • Nog altijd zijn er heel veel huiveringwekkende mysteries die nooit zijn opgelost. In Unsolved Mysteries worden deze zaken in kaart gebracht in de hoop dat de zaken ooit opgelost kunnen worden.
   7. Rebecca (nieuw)
    • Met Rebecca haalde Netflix een romantische dramafilm binnen met een vleugje horror. Een pasgetrouwde vrouw verhuist naar het statige landgoed van haar man waar ze te maken krijgt met zijn sinistere huisvrouw en de geest van zijn overleden vrouw.
   8. The Alienist (nieuw)
    • The Alienist is terug met een tweede seizoen. In The Angel of Darkness moeten politiecommissaris Theodore Roosevelt, psychiater Laszlo Kreizler en tekenaar John Moore samenwerken om een nieuwe zaak op te lossen.
   9. La Révolution (-5)
    • De Franstalige dramaserie La Révolution neemt ons mee naar 1787. De toekomstige uitvinder van de guillotine ontdekt het bestaan van blauw bloed. Het virus verandert mensen in moordenaars.
   10. Perdida (nieuw)
    • Zou je jezelf vrijwillig op laten sluiten om in contact te komen met de ontvoerder van je dochter? Antonio wel in deze uiterst spannende Spaanse misdaadthriller. Zijn acties zet een reeks gebeurtenissen in gang die veel mensen treft.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?