Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 43

Emily in Paris is weer terug aan kop in de lijst met meest populaire titels. De serie moest zijn nummer één positie een week afstaan aan The Haunting of Bly Manor, maar is weer terug op de eerste plek. De top drie wordt afgesloten door The Trial of the Chicago 7.

Nieuwe titels

In de lijst staan deze week ook weer een aantal nieuwe titels. Denk daarbij aan La Révolution, Unsolved Mysteries en Star Trek: Discovery. Ratched begint inmiddels flink te zakken. De serie was vorige week nog de nummer vier, maar moet het nu doen met de achtste plek.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Emily in Paris (+1)
    • Emily staat voor een nieuw avontuur. Ze heeft een flinke carrièreswitch gemaakt waarvoor ze Amerika verruilt voor Frankrijk. In Europa komt ze in een gloednieuwe wereld terecht en het nadeel is: ze spreekt geen Frans. Ze komt dan ook voor flink wat uitdagingen te staan. Ondertussen baant ze een weg door haar leven met werk, vrienden en liefde.
   2. The Haunting of Bly Manor (-1)
    • The Haunting of Bly Manor is het vervolg op The Haunting of Hill House. Net als het eerste seizoen wordt ook het vervolg goed ontvangen. In The Haunting of Bly Manor draait het om een jonge oppas die wordt ingehuurd door een man. Het duurt niet lang voordat ze te maken krijgt met bizarre verschijningen in huis.
   3. The Trial of the Chicago 7 (nieuw)
    • In The Trial of the Chicago 7 zien we hoe een vreedzaam protest verandert in een gewelddadige aanvaring met de politie. De rechtszaak die daarop volgt wordt één van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis.
   4. La Révolution (nieuw)
    • De Franstalige dramaserie La Révolution neemt ons mee naar 1787. De toekomstige uitvinder van de guillotine ontdekt het bestaan van blauw bloed. Het virus verandert mensen in moordenaars.
   5. Unsolved Mysteries (nieuw)
    • Nog altijd zijn er heel veel huiveringwekkende mysteries die nooit zijn opgelost. In Unsolved Mysteries worden deze zaken in kaart gebracht in de hoop dat de zaken ooit opgelost kunnen worden.
   6. To The Lake (-1)
    • To The Lake, ook wel bekend als Epidemiya, vertelt het verhaal over een epidemie. Als een virus om zich heen grijpt, duurt het niet lang voordat de stad volledig op zijn kop staat. Een groep zet hun leven, liefde en menselijkheid op het spel in een wrede strijd om te overleven.
   7. Star Trek: Discovery (nieuw)
    • Na een flinke tijdsprong is Star Trek: Discovery terug. De bemanning van het schip is terecht gekomen in een compleet nieuwe wereld. Ze zullen hard moeten werken voor een hoopvolle toekomst.
   8. Ratched (-4)
    • Na een huiveringwekkende moord op vier priesters meldt Mildred Ratched zich bij een psychologisch ziekenhuis, waar de moordenaar wordt onderzocht. Al snel neemt ze als Nurse Ratched op soms lugubere en vooral ijskoude wijze de regie in handen. Waarbij je constant de vraag stelt waar dit heen gaat en wie nou eigenlijk welke bedoelingen heeft.
   9. Hubie Halloween (-6)
    • Met Adam Sandler in de hoofdrol is het aan Hubie Dubois om zijn stad op een veilige manier Halloween te laten vieren. Dit jaar gaat het er allemaal net wat anders aan toe. Zodra er mensen beginnen te verdwijnen, is Hubie de enige die het gevaar nog kan tegenhouden.
   10. Enola Holmes (-3)
    • We kennen allemaal Sherlock Holmes, maar zijn jongere zusje Enola is minder bekend. In Enola Holmes staat ze voor de grootste uitdaging van haar leven als haar moeder vermist raakt en ze zelf op onderzoek uitgaat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?