Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 42

De nummer één in de meest populaire titels op Netflix wisselt de afgelopen weken flink. Waar vorige week Emily in Paris nog de absolute nummer één was, is het deze week The Haunting of Bly Manor. Emily in Paris is overigens wel nog terug te vinden in de top drie.

Nieuwe titels

Deze week behoren tot de top 10 meest populaire titels op Netflix ook een aantal nieuwe titels. Denk daarbij aan Hubie Halloween, To The Lake en Fifty Shades Darker. Met de seizoensfinale achter de rug wist ook The 100 nog een plekje te veroveren in de top.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Haunting of Bly Manor (nieuw)
    • The Haunting of Bly Manor is het vervolg op The Haunting of Hill House. Net als het eerste seizoen wordt ook het vervolg goed ontvangen. In The Haunting of Bly Manor draait het om een jonge oppas die wordt ingehuurd door een man. Het duurt niet lang voordat ze te maken krijgt met bizarre verschijningen in huis.
   2. Emily in Paris (-1)
    • Emily staat voor een nieuw avontuur. Ze heeft een flinke carrièreswitch gemaakt waarvoor ze Amerika verruilt voor Frankrijk. In Europa komt ze in een gloednieuwe wereld terecht en het nadeel is: ze spreekt geen Frans. Ze komt dan ook voor flink wat uitdagingen te staan. Ondertussen baant ze een weg door haar leven met werk, vrienden en liefde.
   3. Hubie Halloween (nieuw)
    • Met Adam Sandler in de hoofdrol is het aan Hubie Dubois om zijn stad op een veilige manier Halloween te laten vieren. Dit jaar gaat het er allemaal net wat anders aan toe. Zodra er mensen beginnen te verdwijnen, is Hubie de enige die het gevaar nog kan tegenhouden.
   4. Ratched (-2)
    • Na een huiveringwekkende moord op vier priesters meldt Mildred Ratched zich bij een psychologisch ziekenhuis, waar de moordenaar wordt onderzocht. Al snel neemt ze als Nurse Ratched op soms lugubere en vooral ijskoude wijze de regie in handen. Waarbij je constant de vraag stelt waar dit heen gaat en wie nou eigenlijk welke bedoelingen heeft.
   5. To The Lake (nieuw)
    • To The Lake, ook wel bekend als Epidemiya, vertelt het verhaal over een epidemie. Als een virus om zich heen grijpt, duurt het niet lang voordat de stad volledig op zijn kop staat. Een groep zet hun leven, liefde en menselijkheid op het spel in een wrede strijd om te overleven.
   6. Fifty Shades Darker (nieuw)
    • Het vervolg op Fifty Shades of Grey laat zien hoe Christian en Ana besluiten hun relatie weer op te rakelen. Maar deze keer zijn er geen regels of straffen meer. Ondertussen worstelt Christian met zijn diepste geheimen.
   7. Enola Holmes (-2)
    • We kennen allemaal Sherlock Holmes, maar zijn jongere zusje Enola is minder bekend. In Enola Holmes staat ze voor de grootste uitdaging van haar leven als haar moeder vermist raakt en ze zelf op onderzoek uitgaat.
   8. American Murder: The Family Next Door (-5)
    • Het true-crime verhaal American Murder: The Family Next Door draait om de verdwijning van Shanann Watts en aar twee dochters. Hun verdwijning maakt veel los en het verhaal wordt pas echter bizar als ze vermoord terug worden gevonden. Vader Chris Watts blijkt verantwoordelijk.
   9. David Attenborough: A Life on Our Planet (+1)
    • David Attenborough is terug. We kennen hem allemaal al van Our Planet, Planet Earth en Frozen Earth. In A Life on Our Planet vertelt David Attenborough over zijn leven en de evolutionaire geschiedenis van het leven op aarde. Hij betreurt het verlies van natuur en biedt een toekomstvisie.
   10. The 100 (-3)
    • Het slotseizoen van The 100 is ten einde op Netflix. Clarke ging met de ander overgeblevenen aan de slag met de heropbouw van Sanctum. Ondertussen hield de groep zich bezig met de zoektocht naar Bellamy, die op zijn beurt op zoek is gegaan naar Octavia.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?