Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 42

Squid Game is niet langer de nummer één in de lijst met populaire titels. De hitserie heeft het lang volgehouden op de allereerste plek, maar heeft nu ruimte moeten maken voor You waar recent het derde seizoen van is uitgebracht. Maid is op zijn beurt gezakt naar de derde plek.

Koreaanse hitseries

Na het succes van Squid Game mogen we ook een nieuwe Koreaanse titel welkom heten in de top tien. Het gaat om My Name. Andere nieuwe titels deze week zijn Another Life en Chesapeake Shores. Van laatstgenoemde verscheen eerder deze week de laatste aflevering van seizoen 5.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. You (nieuw)
    • Joe Goldberg en Love Quinn zijn terug voor het derde seizoen van You. De twee vormen samen met hun zoontje Henry een op het eerste oog normaal gezin in Madre Linda. Al snel blijkt dat er niets is veranderd en dat Joe en Love hun gewoontes niet kwijt zijn geraakt.
   2. Squid Game (-1)
    • In Squid Game gaan honderden mensen de strijd met elkaar aan. Ze gingen akkoord met een vreemde uitnodiging en spelen nu kinderspellen op leven en dood. Wie is de absolute winnaar en pakt een enorme jackpot? En tegen welke prijs?
   3. Maid (-1)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   4. My Name (nieuw)
    • Koreaanse series zijn hot. Na het succes van Squid Game doet nu ook My Name goede zaken. Na de moord op haar vader stelt een wraaklustige vrouw haar vertrouwen in een machtige misdaadbaas, en gaat onder zijn leiding voor de politie werken.
   5. La Venganza de las Juanas (-1)
    • La Venganza de las Juanas vertelt een bijzonder verhaal. Vijf vrouwen blijken dezelfde moedervlek te hebben. Ze proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen zo achter de leugens van een machtige politicus.
   6. S*x Education (-3)
    • De komedieserie neemt ons mee naar de onzekere Otis. Zijn moeder is therapeute en heeft alle antwoorden. De rebelse Maeve stelt dan ook voor om zelf ook een therapiepraktijk op school te openen om de leerlingen op te leiden.
   7. Paw Patrol (+1)
    • Paw Patrol is een groot succes onder kinderen. Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
   8. Another Life (nieuw)
    • Astronaute Niko Breckinridge staat samen met haar jonge team voor een riskante onderzoeksmissie. Ze zal op zoek moeten naar een riskante onderzoeksmissie om de oorsprong van een buitenaards object te ontdekken.
   9. Chesapeake Shores (nieuw)
    • Chesapeake Shores seizoen 5 is volledig afgerond en de cliffhanger doet ons hunkeren naar mee. In het vijfde seizoen kwamen we erachter hoe het verder moet tussen Trace en Abby. Nu is het de vraag of we ons nog op mogen maken voor een zesde seizoen.
   10. Alice in Borderland (+2)
    • Alice in Borderland heeft wel iets weg van Squid Game. Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?