Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 41

Squid Game staat opnieuw op de eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix. De serie is inmiddels uitgegroeid tot de best bekeken serie ooit. Binnen zeventien dagen na zijn release is hij tenslotte al door 111 miljoen kijkers bekeken. Deze week nemen we dan ook nog geen afscheid van Squid Game op de eerste plek in de lijst met meest populaire titels.

Maid doet ook goede zaken

Naast het grote succes van Squid Game doet ook Maid goede zaken op Netflix. De serie staat voor de tweede week op rij in de top tien en heeft nu de tweede plek veroverd. Ook van S*x Education nemen we nog geen afscheid. Nieuwe titels in de lijst zijn onder meer La Venganza de las Juanas en Fifty Shades Freed.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Squid Game (-)
    • In Squid Game gaan honderden mensen de strijd met elkaar aan. Ze gingen akkoord met een vreemde uitnodiging en spelen nu kinderspellen op leven en dood. Wie is de absolute winnaar en pakt een enorme jackpot? En tegen welke prijs?
   2. Maid (+1)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   3. S*x Education (-1)
    • De komedieserie neemt ons mee naar de onzekere Otis. Zijn moeder is therapeute en heeft alle antwoorden. De rebelse Maeve stelt dan ook voor om zelf ook een therapiepraktijk op school te openen om de leerlingen op te leiden.
   4. La Venganza de las Juanas (nieuw)
    • La Venganza de las Juanas vertelt een bijzonder verhaal. Vijf vrouwen blijken dezelfde moedervlek te hebben. Ze proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen zo achter de leugens van een machtige politicus.
   5. Family Business (nieuw)
    • Family Business is terug voor nieuwe afleveringen. In de Franse komedieserie draait het om een Joodse familie die ziet dat het niet goed gaat met hun slagerij. Dan besluiten ze de slagerij om te toveren tot een coffeeshop.
   6. Alice in Borderland (+2)
    • Alice in Borderland heeft wel iets weg van Squid Game. Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.
   7. Fifty Shades Freed (nieuw)
    • Fifty Shades is terug voor zijn allerlaatste deel. De pasgetrouwde Anastasia en Christian beginnen net te genieten van hun leven samen wanneer een schimmig figuur uit het verleden hun onbezorgde toekomst bedreigd.
   8. Paw Patrol (-1)
    • Paw Patrol is een groot succes onder kinderen. Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
   9. The Guilty (-5)
    • Jake Gyllenhaal vertolkt de hoofdrol van Joe in The Guilty. Hij speelt een getroebleerde rechercheur die is overgeplaatst naar de alarmcentrale. Na een noodoproep probeert hij de wanhopige beller te redden, met onverwachte gevolgen.
   10. Kastanjemanden (-4)
    • Gebaseerd op het boek Oktober van Søren Sveistrup kunnen we sinds kort aan de slag met Kastanjemanden. Op een afschuwelijke plaats delict worden verschillende kastanjepoppetjes aangetroffen. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?