Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 40

Het is weer donderdag en dat betekent dat het de perfecte dag is om de balans op te maken wat betreft de meest populaire titels van de week. Afgelopen week slaagde geen enkele titel erin om Ratched van de koppositie te krijgen, al kwam Enola Holmes wel dichtbij.

Nieuwe titels

De lijst is deze week ook weer gevuld met een aantal nieuwe titels. Zo is Fantastic Beasts de lijst ingekomen, is Jane the Virgin deze week nieuw in de lijst en doet ook The 100 in aanloop naar de seizoensfinale van komende dinsdag goede zaken.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Ratched (-)
    • Na een huiveringwekkende moord op vier priesters meldt Mildred Ratched zich bij een psychologisch ziekenhuis, waar de moordenaar wordt onderzocht. Al snel neemt ze als Nurse Ratched op soms lugubere en vooral ijskoude wijze de regie in handen. Waarbij je constant de vraag stelt waar dit heen gaat en wie nou eigenlijk welke bedoelingen heeft.
   2. Enola Holmes (nieuw)
    • We kennen allemaal Sherlock Holmes, maar zijn jongere zusje Enola is minder bekend. In Enola Holmes staat ze voor de grootste uitdaging van haar leven als haar moeder vermist raakt en ze zelf op onderzoek uitgaat.
   3. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (nieuw)
    • Als opvolger van Fantastic Beasts and Where to Find Them verscheen recent het vervolg The Crimes of Grindelwald op Netflix. Als Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap, vat hij het idee op om volgelingen te verzamelen die niets afweten van zijn ware bedoelingen.
   4. Away (-)
    • De sciencefictiondramaserie Away met Hilary Swank in de hoofdrol vertelt het verhaal van een vrouw genaamd Emma Green. Ze leidt een internationaal team astronauten tijdens een driejarige missie naar Mars. In de ruimte komt ze er al snel achter dat het moeilijk is om ver weg te zijn van haar familie. Helemaal als het volledig misgaat met haar man.
   5. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (-3)
    • De kinderserie Jurassic World: Kamp Krijtastisch vertelt het verhaal van zes tieners die zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.
   6. The Devil All The Time (-3)
    • Met Tom Holland in de hoofdrol heeft Netflix met The Devil All The Time een nieuw na-oorlogs drama te pakken. We volgen Arvin Russell, een jonge jongen die tot het uiterste gaat om zijn dierbaren te beschermen. Een moeilijke uitdaging wanneer je omgeven wordt met freaks, moordenaars en krankzinnige religieuze tradities.
   7. Jane the Virgin (nieuw)
    • Het slotseizoen van Jane the Virgin is inmiddels gelanceerd. We staan voor een grote plottwist waarbij Jane een keuze moet maken. Voor wie zal ze kiezen en wat betekent het voor haar toekomst?
   8. The Social Dilemma (+2)
    • De indrukwekkende documentaire The Social Dilemma onderzoekt de gevaarlijke impact van sociale netwerken. In de documentaire komen onder meer technische experts aan het woord die aan de bel trekken over hun eigen creaties.
   9. Lucifer (-2)
    • Het was de week van Lucifer. Sinds het vijfde seizoen van de reeks op Netflix is verschenen, is de serie opnieuw een enorme hit. We zagen hoe Lucifer was teruggekeerd naar de hel en Chloe en alle anderen achterliet op aarde. Maar voor hoelang?
   10. The 100 (nieuw)
    • Het slotseizoen van The 100 is bijna ten einde op Netflix. Clarke ging met de ander overgeblevenen aan de slag met de heropbouw van Sanctum. Ondertussen hield de groep zich bezig met de zoektocht naar Bellamy, die op zijn beurt op zoek is gegaan naar Octavia.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?