Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 40

Squid Game is de absolute hit van dit moment. Je kunt niet meer onder de Koreaanse hitserie uit en ook in de top tien is er geen enkele serie die Squid Game tot op heden verslagen heeft. Sterker nog, door het succes van Squid Game zien we ook een oude bekende in de top tien. Het gaat om Alice in Borderland dat wel wat wegheeft van Squid Game.

Maid knalt binnen

Ondanks dat de nummer één en de nummer twee niet verandert zijn, vinden we in de rest van de top tien wel een aantal nieuwe titels. Zo zijn Maid, The Guilty, On My Block en Kastanjemanden de top tien binnengestormd. Ook Paw Patrol doet meteen goede zaken.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Squid Game (-)
    • In Squid Game gaan honderden mensen de strijd met elkaar aan. Ze gingen akkoord met een vreemde uitnodiging en spelen nu kinderspellen op leven en dood. Wie is de absolute winnaar en pakt een enorme jackpot? En tegen welke prijs?
   2. S*x Education (-)
    • De komedieserie neemt ons mee naar de onzekere Otis. Zijn moeder is therapeute en heeft alle antwoorden. De rebelse Maeve stelt dan ook voor om zelf ook een therapiepraktijk op school te openen om de leerlingen op te leiden.
   3. Maid (nieuw)
    • De komediedramaserie Maid neemt ons mee naar het verhaal van Alex. Na een gewelddadige relatie vindt ze als jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
   4. The Guilty (nieuw)
    • Jake Gyllenhaal vertolkt de hoofdrol van Joe in The Guilty. Hij speelt een getroebleerde rechercheur die is overgeplaatst naar de alarmcentrale. Na een noodoproep probeert hij de wanhopige beller te redden, met onverwachte gevolgen.
   5. On My Block (nieuw)
    • Het slotstuk van On My Block is verschenen. Met seizoen 4 nemen we officieel afscheid van de reeks. De laatste afleveringen van de serie schoppen het opnieuw tot de top tien op Netflix.
   6. Kastanjemanden (nieuw)
    • Gebaseerd op het boek Oktober van Søren Sveistrup kunnen we sinds kort aan de slag met Kastanjemanden. Op een afschuwelijke plaats delict worden verschillende kastanjepoppetjes aangetroffen. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica.
   7. Paw Patrol (nieuw)
    • Paw Patrol is een groot succes onder kinderen. Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
   8. Alice in Borderland (nieuw)
    • Alice in Borderland heeft wel iets weg van Squid Game. Een doelloze gamer en zijn twee vrienden zitten in een parallelle versie van Tokio, waar ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.
   9. Lucifer (-5)
    • De duivel staat voor zijn laatste en misschien wel moeilijkste taak. Lucifer kon als duivel altijd tegendraads aan de slag, maar nu heeft hij het stokje overgenomen van zijn vader. Als God moet hij zowel de wereld in goede banen leiden, als ervoor zorgen dat hij en Cloe op dezelfde koers blijven. En dat met nieuwe gevaren op de loer.
   10. Braqueurs (-7)
    • Afkomstig vanuit Frankrijk kunnen we op Netflix aan de slag met Braqueurs. Meesterdief Mehdi wil zijn familie beschermen tegen een machtige drugsbaron en belandt met zijn team bedreven overvallers in een wrede en dodelijke territoriumstrijd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?