Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 4

Lupin heeft zijn eerste plek in de top 10 alweer af moeten staan. De Franse serie heeft zijn eerste plek afgegeven aan Fate: The Winx Saga. Lupin behoudt wel de tweede plek. De top drie wordt afgesloten door de romantische dramaserie Bridgerton.

Snowpiercer

Ook Snowpiercer is met een sneltreinvaart de top 10 binnen gedenderd. Het nieuwe seizoen valt alweer goed in de smaak. Andere nieuwe titels deze week zijn The White Tiger, Suits, Jurassic World: Kamp Krijtastisch en Spycraft.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Fate: The Winx Saga (nieuw)
    • Winx is nieuw leven ingeblazen. Met een live action reboot volgen we een groep tieners die hun toverkrachten oefenen in het magische Alfea. Het wordt ook een persoonlijke ontwikkeling als Bloom achter een groot geheim komt.
   2. Lupin (-1)
    • Lupin gaat als een speer. We zien hoe een meesterdief wraak wil nemen voor zijn vader. Hij besluit, geïnspireerd door de boeken over Arsène Lupin, een meesterwerk te bedenken. Het verloopt echter anders dan hij wil.
   3. Bridgerton (-1)
    • De romantische dramaserie Bridgerton neemt ons mee naar de hechte broers en zussen van de familie Bridgerton. Ze zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
   4. Snowpiercer (nieuw)
    • Juist toen de rust terug leek gekeerd op de trein, kwam er een grote verrassing tevoorschijn in Snowpiercer. Er blijkt een tweede trein te zijn waar niemand minder dan Mr. Wilford in zit. Het zet de verhoudingen opnieuw op scherp.
   5. The White Tiger (nieuw)
    • In The White Tiger draait het om een ambitieuze chauffeur. Hij is werkzaam voor een rijke Indiase familie en gebruikt zijn verstand en sluwheid om te ontsnappen aan armoede en ondernemer te worden.
   6. The Queen’s Gambit (-)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   7. Suits (nieuw)
    • Nu het resterende deel van Suits online staat op Netflix, is de serie meteen weer terug te vinden in de op 10. Mike Ross is al een tijdje geleden vertrokken en het is nu volledig aan Harvey Specter om de zaak draaiend te houden.
   8. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (nieuw)
    • Jurassic World: Kamp Krijtastisch neemt ons mee naar het verhaal van zes tieners die zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.
   9. Spycraft (nieuw)
    • In Spycraft draait het allemaal om spionagewerk. De tools en technologieën die er voor zijn ontwikkeld, zijn net zo belangrijk geworden als de spionnen zelf. We worden meegenomen naar verschillende vormen van spioneren.
   10. Outside The Wire (-7)
    • De Amerikaanse sci-fi-film Outside The Wire met Anthony Mackie is uiterst populair. We worden meegenomen naar de nabije toekomst waar een dronepiloot uitgezonden wordt. Hij moet aan de slag om een massavernietigingswapen op te sporen voordat de opstandelingen hem in handen krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?