Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 39

Het is weer donderdag en dat is de dag waarop we de balans van de afgelopen week opmaken wat betreft meest populaire titels. In week 39 blijkt Away alweer verdreven van de eerste plek. In plaats daarvan staat Ratched nu op de eerste positie.

Nieuwe titels

De toplijst is deze week ook gevuld met heel wat nieuwe titels. Naast Ratched hebben ook Jurassic World: Kamp Krijtastisch, The Devil All The Time, Baby en The Parademic een plek in de lijst gekregen. We zien ook een aantal titels van vorige week terug.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Ratched (nieuw)
    • Na een huiveringwekkende moord op vier priesters meldt Mildred Ratched zich bij een psychologisch ziekenhuis, waar de moordenaar wordt onderzocht. Al snel neemt ze als Nurse Ratched op soms lugubere en vooral ijskoude wijze de regie in handen. Waarbij je constant de vraag stelt waar dit heen gaat en wie nou eigenlijk welke bedoelingen heeft.
   2. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (nieuw)
    • De kinderserie Jurassic World: Kamp Krijtastisch vertelt het verhaal van zes tieners die zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.
   3. The Devil All The Time (nieuw)
    • Met Tom Holland in de hoofdrol heeft Netflix met The Devil All The Time een nieuw na-oorlogs drama te pakken. We volgen Arvin Russell, een jonge jongen die tot het uiterste gaat om zijn dierbaren te beschermen. Een moeilijke uitdaging wanneer je omgeven wordt met freaks, moordenaars en krankzinnige religieuze tradities.
   4. Away (-3)
    • De sciencefictiondramaserie Away met Hilary Swank in de hoofdrol vertelt het verhaal van een vrouw genaamd Emma Green. Ze leidt een internationaal team astronauten tijdens een driejarige missie naar Mars. In de ruimte komt ze er al snel achter dat het moeilijk is om ver weg te zijn van haar familie. Helemaal als het volledig misgaat met haar man.
   5. Baby (nieuw)
    • Het slotseizoen van Baby deed het weer uitstekend. In de dramaserie draait het om twee tieners uit het rijke deel van Rome die hun familie en klasgenoten beu zijn. Ze worden naar de onderwereld van de stad toegetrokken waar ze een dubbelleven gaan leiden.
   6. The Parademic (nieuw)
    • In de dramathriller El Practicante draait het allemaal om wraak. Angel kan zijn nieuwe leven in een rolstoel niet aan en ontwikkelt een dodelijke obsessie voor een vrouw die hem verliet. Dat brengt hem op een gevaarlijk plan om wraak te nemen.
   7. Lucifer (-1)
    • Het was de week van Lucifer. Sinds het vijfde seizoen van de reeks op Netflix is verschenen, is de serie opnieuw een enorme hit. We zagen hoe Lucifer was teruggekeerd naar de hel en Chloe en alle anderen achterliet op aarde. Maar voor hoelang?
   8. Family Business (-6)
    • De Franse komedieserie Family Business deed in korte tijd uitstekend zaken. De serie vertelt het verhaal van een Joodse familie die ziet dat het niet goed gaat met hun slagerij. Dan besluiten ze de slagerij om te toveren tot een coffeeshop.
   9. Cobra Kai (-5)
    • Wat begon als een serie op YouTube, is inmiddels een groot succes op Netflix. De actiedramaserie Cobra Kai neemt ons mee in een sequel op de Karate Kid-films. Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw.
   10. The Social Dilemma (-1)
    • De indrukwekkende documentaire The Social Dilemma onderzoekt de gevaarlijke impact van sociale netwerken. In de documentaire komen onder meer technische experts aan het woord die aan de bel trekken over hun eigen creaties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?