Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 38

De donderdag is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de tien meest populaire titels van de week. In week 38 is er geen enkele titel in geslaagd om Away van de koppositie te verdrijven. Wel deed Family Business goede zaken door de top tien binnen te komen en meteen op de tweede plek te eindigen.

Nieuwe titels

Deze week is de toplijst gevuld met heel wat nieuwe titels. Naast Family Business zijn er ook plekken ingeruimd voor Pets United, Julie and the Phantoms, The Baby Sitter: Killer Queen, The Social Dilemma en Get Organized with The Home Edit.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Away (-)
    • De sciencefictiondramaserie Away met Hilary Swank in de hoofdrol vertelt het verhaal van een vrouw genaamd Emma Green. Ze leidt een internationaal team astronauten tijdens een driejarige missie naar Mars. In de ruimte komt ze er al snel achter dat het moeilijk is om ver weg te zijn van haar familie. Helemaal als het volledig misgaat met haar man.
   2. Family Business (nieuw)
    • De Franse komedieserie Family Business deed in korte tijd uitstekend zaken. De serie vertelt het verhaal van een Joodse familie die ziet dat het niet goed gaat met hun slagerij. Dan besluiten ze de slagerij om te toveren tot een coffeeshop.
   3. Lucifer (-1)
    • Het was de week van Lucifer. Sinds het vijfde seizoen van de reeks op Netflix is verschenen, is de serie opnieuw een enorme hit. We zagen hoe Lucifer was teruggekeerd naar de hel en Chloe en alle anderen achterliet op aarde. Maar voor hoelang?
   4. Cobra Kai (-1)
    • Wat begon als een serie op YouTube, is inmiddels een groot succes op Netflix. De actiedramaserie Cobra Kai neemt ons mee in een sequel op de Karate Kid-films. Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw.
   5. Pets United (nieuw)
    • Voor de hele familie verscheen recent Pets United. Daarin zien we hoe een bijdehante straathond samen met een verwende kat een groep onwaarschijnlijke helden leidt. Ze nemen het op tegen een boosaardige burgemeester en zijn robotleger.
   6. Julie and the Phantoms (nieuw)
    • In Julia and the Phantoms zien we hoe het de verkeerde kant op gaat met Julie. Sinds de dood van haar moeder is ze haar passie voor muziek kwijtgeraakt. Als er drie jongensgeesten verschijnen, beginnen ze samen een band en vindt Julie haar passie terug.
   7. The Baby Sitter: Killer Queen (nieuw)
    • Cole is terug in de nieuwe horrorkomediefilm The Babysitter: Killer Queen. Twee jaar nadat hij een satanische sekte heeft verslagen, wil hij zich concentreren op de middelbare school. Het duurt echter niet lang totdat oude vijanden onverwachts terugkeren.
   8. Umbrella Academy (-1)
    • The Umbrella Academy is terug. In het eerste seizoen zagen we hoe zes broers en zussen na het overlijden van hun vader plots weer samen kwamen. Met hun bijzondere krachten moeten ze een dreigend gevaar voor de mensheid afwenden, maar aan het slot van seizoen 1 leek alles te mislukken.
   9. The Social Dilemma (nieuw)
    • De indrukwekkende documentaire The Social Dilemma onderzoekt de gevaarlijke impact van sociale netwerken. In de documentaire komen onder meer technische experts aan het woord die aan de bel trekken over hun eigen creaties.
   10. Get Organized with The Home Edit (nieuw)
    • In navolging van onder meer Tidying Up With Marie Kondo gaan nu de woningorganisatie-experts Clea en Joanna aan de slag om celebs en alledaagse klanten te helpen met opruimen. Ze krijgen hulp bij het selecteren, indelen en opbergen van hun troep.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?