Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 38

Fate: The Winx Saga werd afgelopen week voorzien van een tweede seizoen. Die nieuwe afleveringen doen meteen goede zaken op Netflix, want de feeën zijn erin geslaagd om de eerste plek te veroveren. Daarmee is Cobra Kai een plekje naar beneden gezakt.

The Crown

Opmerkelijk in de lijst is dat The Crown het nog altijd uitstekend doet. Na het overlijden van Queen Elizabeth is de serie teruggekomen in de toplijsten en inmiddels zelfs in de top drie terug te vinden. Ook verschenen een aantal nieuwe titels die het meteen goed doen met Do Revenge, Heartbreak High en Forsvinningen.

De 10 populairste titels van dit moment:

  1. Fate: The Winx Saga (nieuw)
   • Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.
  2. Cobra Kai (-1)
   • Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de ‘Karate Kid’-films.
  3. The Crown (+1)
   • Na het overlijden van Queen Elizabeth is The Crown terug in de top tien. The Crown is een op historische feiten gebaseerde dramaserie over het leven van de Royals en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.
  4. The Imperfects (-2)
   • Abbi, Tilda en Juan ondergaan een experiment met monsterlijke bijwerkingen. Ze slaan de handen ineen om de verantwoordelijke wetenschapper en een remedie te vinden.
  5. Do Revenge (nieuw)
   • In Do Revenge zien we hoe de onttroonde populaire tiener Drea op een vooraanstaande particuliere middelbare school een geheime deal sluit met een bescheiden nieuwe student die Eleanor heeft. Ze willen samen wraak nemen op elkaars vijanden.
  6. Devil in Ohio (-3)
   • Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die is ontsnapt aan een mysterieuze sekte. Ze neemt haar in huis, waardoor haar eigen gezin en leven gevaar lopen. Dit is het waargebeurde verhaal van Devil in Ohio.
  7. Anna (-2)
   • Een misbruikte vrouw begint een nieuw leven als KGB-moordenares en gaat undercover als model in Parijs. Maar alle deals zijn van de baan als haar dekmantel wordt verraden.
  8. Heartbreak High (nieuw)
   • Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.
  9. No Limit (-3)
   • Een uitzonderlijk getalenteerde jonge vrouw vindt diepe, maar verwoestende liefde bij haar recordhoudende freedive-instructeur in dit romantische drama met prachtige beelden.
  10. Forsvinningen (nieuw)
   • Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Dit is het waargebeurde verhaal van Forsvinningen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?