Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 37

De strijd aan kop is deze week ongemeen heftig geweest. De Spaanse boeven en de duivel vochten heel wat af, met ook nog eens een aantal gevaarlijke uitdagers. Uiteindelijk was het toch Lucifer die de strijd in zijn voordeel wist te beslissen.

Eigen bodem en films

De nieuwkomers zijn deze week van eigen bodem. Het tweede seizoen van Undercover is gelanceerd en daarnaast ook de tweede vlucht van Into the Night. Andere nieuwe titels in de lijst van de tien meest populaire op Netflix zijn films. Kate is gelijk de nummer drie, Prey kwam op het nippertje de lijst binnen op de negende stek.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Lucifer (nieuw)
    • De duivel staat voor zijn laatste en misschien wel moeilijkste taak. Lucifer kon als duivel altijd tegendraads aan de slag, maar nu heeft hij het stokje overgenomen van zijn vader. Als God moet hij zowel de wereld in goede banen leiden, als ervoor zorgen dat hij en Cloe op dezelfde koers blijven. En dat met nieuwe gevaren op de loer.
   2. La Casa de Papel (-1)
    • La Casa de Papel is terug met gloednieuwe afleveringen. Het einde van de overval nadert nu in hoog tempo en de oorlog is uitgebroken. Lukt het de bende om de roof onder leiding van El Professor goed af te sluiten?
   3. Kate (nieuw)
    • Een meedogenloze moordenaar wordt vergiftigd in Tokio en heeft nog 24 uur te leven. Ze zint op wraak en gaat op zoek naar de dader voor het te laat is. Met rollen voor Michiel Huisman en Woody Harrelson.
   4. Undercover (nieuw)
    • De geliefde camping is verlaten, want Ferry Bouman zit in de gevangenis. Daarmee zijn de problemen voor Bob nog allerminst voorbij. Hij wordt op een manage afgestuurd waar twee broers een grote wapenhandel zouden runnen. Binnenkomen is de kunst niet, het vertrouwen winnen van de broers wel. En ondertussen is Ferry op de achtergrond ook nog actief.
   5. Turning Point: 9/11 and the War on Terror (-1)
    • 11 september is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft nu de serie Turning Point: 9/11 and the War on Terror gelanceerd. Deze serie brengt de terreuraanslagen van 9/11 onverbloemd in beeld, van Al Qaeda’s opkomst in de jaren 80 tot de felle reactie van Amerika in binnen- en buitenland.
   6. Good Girls (-4)
    • Het slotseizoen van Good Girls is eindelijk verschenen. Toen de serie begon, draaide het om drie moeders die wel een financiële boost kunnen gebruiken. Inmiddels zijn de drie dames in de keiharde criminaliteit terecht gekomen waar niets geschroomd wordt..
   7. Into the Night (nieuw)
    • Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord te blijven van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.
   8. Clickbait (-5)
    • In Clickbait blijkt er een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen.
   9. Prey (nieuw)
    • Een wandeltocht in de wildernis verandert in een wanhopige overlevingsstrijd voor vijf vrienden als ze achterna worden gezeten door een mysterieuze schutter.
   10. Chicago Med (-4)
    • Chicago Fire en Chicago Med zijn nu te bekijken op Netflix. Met Chicago Med heeft de streamingdienst er een ziekenhuisserie bij. In deze spin-off van Chicago Fire worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center emt drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?