Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 36

La Casa de Papel is nog altijd een gigantische hit op Netflix. De Spaanse serie staat dan ook meteen op de eerste plek als het gaat om de 10 meest populaire titels op Netflix in week 36. De top drie wordt verder gevuld door Good Girls en Clickbait.

Nieuwe lijst

In de lijst van deze week valt het meteen op dat we afscheid hebben genomen van aardig wat titels uit de lijst van vorige week. Onder meer Turning Point, Afterlife of the Party, Chicago Med en Brooklyn Nine-Nine zijn meteen hoog de lijst binnengekomen. Ook de slotafleveringen van het vierde seizoen van Rick and Morty deden het goed.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. La Casa de Papel (nieuw)
    • La Casa de Papel is terug met gloednieuwe afleveringen. Het einde van de overval nadert nu in hoog tempo en de oorlog is uitgebroken. Lukt het de bende om de roof onder leiding van El Professor goed af te sluiten?
   2. Good Girls (nieuw)
    • Het slotseizoen van Good Girls is eindelijk verschenen. Toen de serie begon, draaide het om drie moeders die wel een financiële boost kunnen gebruiken. Inmiddels zijn de drie dames in de keiharde criminaliteit terecht gekomen waar niets geschroomd wordt..
   3. Clickbait (-)
    • In Clickbait blijkt er een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen.
   4. Turning Point: 9/11 and the War on Terror (nieuw)
    • 11 september is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft nu de serie Turning Point: 9/11 and the War on Terror gelanceerd. Deze serie brengt de terreuraanslagen van 9/11 onverbloemd in beeld, van Al Qaeda’s opkomst in de jaren 80 tot de felle reactie van Amerika in binnen- en buitenland.
   5. Afterlife of the Party (nieuw)
    • Afterlife of the Party heeft de harten van veel Netflix-abonnees veroverd. Cassie leeft om te feesten. Maar dan sterft ze door een bizar ongeluk. Nu moet ze hemel en aarde bewegen om de fouten uit haar leven recht te zetten.
   6. Chicago Med (nieuw)
    • Chicago Fire en Chicago Med zijn nu te bekijken op Netflix. Met Chicago Med heeft de streamingdienst er een ziekenhuisserie bij. In deze spin-off van Chicago Fire worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center emt drama en onheil op de spoedeisende hulp.
   7. Brooklyn Nine-Nine (nieuw)
    • Brooklyn Nine-Nine is terug voor zijn zesde seizoen. De komedieserie vertelt het verhaal van Jake Peralta die als rechercheur welkom is in het 99ste district in Brooklyn, New York. Hij neemt zijn werk serieus wanneer er een boef gevangen moet worden, maar eigenlijk ziet hij het leven en zijn werk verder als één grote grap.
   8. Rick and Morty (nieuw)
    • Rick and Morty is een van de best beoordeelde anime-series. We volgen wetenschapper Rick en kleinzoon Morty. De twee maken werkelijk bizarre avonturen mee.
   9. He’s All That (-8)
    • He’s All That is een remake van de klassieker ‘She’s All That’. Daarin wedt een influencer die goed is in make-vers dat ze een impopulaire klasgenoot kan omtoveren in de koning van het bal.
   10. Sharkdog (nieuw)
    • Sharkdog is de nieuwe serie voor kinderen. Hij is half haai en half hond. Met een groot hart en een buikje vol vissticks. Sharkdog kan samen met zijn mensenvriend Max elk maf en chaotisch avontuur aan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?