Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 33

De toplijst van Netflix heeft in week 33 weer flink wat verschuivingen met zich meegebracht. Alhoewel de nummer één nog niet verslagen kon worden, is er verder in de lijst wel heel wat veranderd. Zo zijn Good Girls en The Big Bang Theory hun plek in de top drie kwijt.

Nieuwe titels

Daarnaast brengt de lijst ook deze week meteen heel wat nieuwe titels met zich mee. Onder meer The Rain, Work It en Venom doen gelijk goede zaken in de lijst. Andere nieuwe titels zijn onder meer Anelka en Malibu Rescue. The Kissing Booth 2 verliest na weken hoog in de lijst wel een aantal plekjes.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Umbrella Academy (-)
    • The Umbrella Academy is terug. In het eerste seizoen zagen we hoe zes broers en zussen na het overlijden van hun vader plots weer samen kwamen. Met hun bijzondere krachten moeten ze een dreigend gevaar voor de mensheid afwenden, maar aan het slot van seizoen 1 leek alles te mislukken.
   2. The Rain (nieuw)
    • Het slotstuk van The Rain is inmiddels te zien op Netflix. Een dodelijke regenbui zorgde ervoor dat een groot deel van de bevolking overleed. Door snel optreden van hun ouders overleven twee kinderen in een bunker, maar nu hun voedselvoorraad begint op te raken zullen ze op zoek moeten naar nieuw eten.
   3. Work It (nieuw)
    • Quinn Ackerman heeft maar één doel: terecht komen op de beste universiteit. Om dat doel te bereiken, doet ze er goed aan om zo veel mogelijk diverse punten te scoren. Ze besluit dan ook deel te nemen aan een danscompetitie. Het enige nadeel is dat ze eigenlijk helemaal niet kan dansen…
   4. Good Girls (-2)
    • Beth, Ruby en Annie zijn terug. De drie voorstedelijke moeders kunnen wel wat extra geld gebruiken en beluisteren een plaatselijke supermarkt te overvallen. Dan komen ze echter in een keiharde criminele wereld terecht.
   5. The Big Bang Theory (-2)
    • Het slotseizoen van de Amerikaanse komedieserie The Big Bang Theory staat sinds afgelopen week online op Netflix. Meteen is de serie, met Sheldon Cooper in de hoofdrol, uitgegroeid tot één van de meest populaire van dit moment. Nog één keer komen Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Penny en hun vrienden samen.
   6. Venom (nieuw)
    • Met Tom Hardy in de hoofdrol vertelt Venom het verhaal van Eddie Brock. De fotojournalist raakt verbonden met een buitenaards wezen. Als Venom doet Eddie er alles aan om de onschuldigen te beschermen, terwijl hij ondertussen vecht tegen een gestoorde wetenschapper.
   7. World’s Most Wanted (nieuw)
    • In de nieuwe Netflix-docu World’s Most Wanted worden we meegenomen naar de zoektocht naar de meest gezochte criminelen ter wereld. Iedere aflevering vertelt het verhaal van één van de voortvluchtigen: Ismael Zambada Garcia, Felicien Kaguba, Samantha Lewthwaite, Semion Mogilevich en Matteo Messina Denaro.
   8. The Kissing Booth 2 (-4)
    • De romantische komedieserie is terug voor een vervolg. Nu Noah en Elle niet meer dicht bij elkaar wonen, blijkt hun langeafstandsrelatie al snel een uitdaging te zijn. Daarnaast helpt haar veranderende band met Lee ook niet echt mee.
   9. Malibu Rescue: The Next Wave (nieuw)
    • Zodra het zomer is in Malibu, gaan de Botjes het strand op om de internationale Beachmasterwedstrijd te organiseren. Onverwachte gebeurtenissen zorgen er echter voor dat ze ook zelf ineens mee moeten doen aan het uitdagende toernooi.
   10. Anelka : L’Incompris (nieuw)
    • Nicolas Anelka kende een bijzondere carrière als voetballer. Je hield van hem, of je haatte hem. In Anelka: L’Incompris worden we meegenomen naar de omstreden carrière van de beroemde Franse voetballer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?