Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 32

Netflix is in rap tempo nieuwe films en series aan het toevoegen aan het aanbod. Dat levert ook deze week weer heel wat schommelingen op in de lijst met tien meest populaire titels op Netflix. Zo is Cursed niet langer de nummer één en is de titel zelfs flink wat gezakt.

Nieuwe titels

In de lijst met tien meest populaire titels van deze week zijn een aantal nieuwe titels terug te vinden. Allereerst is The Umbrella Academy in één keer naar de nummer één-positie gestegen. Andere nieuwe titels zijn The Big Bang Theory, Seriously Single, Get Even en Inside the World’s Toughest Prisons.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Umbrella Academy (nieuw)
    • The Umbrella Academy is terug. In het eerste seizoen zagen we hoe zes broers en zussen na het overlijden van hun vader plots weer samen kwamen. Met hun bijzondere krachten moeten ze een dreigend gevaar voor de mensheid afwenden, maar aan het slot van seizoen 1 leek alles te mislukken.
   2. Good Girls (+1)
    • Beth, Ruby en Annie zijn terug. De drie voorstedelijke moeders kunnen wel wat extra geld gebruiken en beluisteren een plaatselijke supermarkt te overvallen. Dan komen ze echter in een keiharde criminele wereld terecht.
   3. The Big Bang Theory (nieuw)
    • Het slotseizoen van de Amerikaanse komedieserie The Big Bang Theory staat sinds afgelopen week online op Netflix. Meteen is de serie, met Sheldon Cooper in de hoofdrol, uitgegroeid tot één van de meest populaire van dit moment. Nog één keer komen Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Penny en hun vrienden samen.
   4. The Kissing Booth 2 (-2)
    • De romantische komedieserie is terug voor een vervolg. Nu Noah en Elle niet meer dicht bij elkaar wonen, blijkt hun langeafstandsrelatie al snel een uitdaging te zijn. Daarnaast helpt haar veranderende band met Lee ook niet echt mee.
   5. Cursed (-4)
    • In Cursed draait het om Nimeu. Ze probeert te ontsnappen aan een groep geestelijken die al het bovennatuurlijke wil uitroeien. Daarnaast moet ze ook een magisch zwaard naar tovenaar Merlijn brengen om de Fey te kunnen beschermen.
   6. Seriously Single (nieuw)
    • Als het aan haar beste vriendin zou liggen, zou Dineo haar vrijgezellenbestaan meer moeten omarmen. Toch lukt het haar niet om alleen gelukkig te worden. Ze snakt naar verbinding en komt steeds weer terug bij haar laatste relatie.
   7. Oscuro Deseo (-2)
    • Spaanstalige series doen het uiterst goed op Netflix, zo ook Oscuro Deseo. In de reeks zien we hoe een weekendje vol passie alles verandert in het leven van Alma. Want kan ze de mensen om zich heen eigenlijk wel vertrouwen of zijn ze niet wie ze dacht dat ze zijn?
   8. Get Even (nieuw)
    • De Britse tienerthrillerserie Get Even, gebaseerd op de boekenserie Don’t Get Mad, focust op een groep scholieren. Ze vormen een groep om de pesters op hun school te ontmaskeren, maar dan lijken ze er zelf ingeluisd te worden.
   9. Suits (-5)
    • Nu er een nieuw seizoen is verschenen van Suits, is de advocatenserie meteen terug in de top lijst. Met seizoen acht is het eerste seizoen zonder Mike Ross en Rachel Zane verschenen. Weten Harvey Specter, Donna en Louis Litt het advocatenkantoor toch draaiende te houden?
   10. Inside the World’s Toughest Prisons (nieuw)
    • Inside the World’s Toughest Prisons geven een indrukwekkend kijkje binnen de muren van de gewelddadigste gevangenissen ter wereld. Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten om de situatie in beeld te brengen in een wereld waar intimidatie en wreedheid heerst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?