Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 31

De afgelopen dagen is er weer heel wat gebeurd in de top 10 meest populaire titels op Netflix. The Old Guard is niet langer de nummer één en in de top drie zijn zelfs twee nieuwe titels binnengekomen.

Nieuwe titels

Netflix voegde afgelopen week heel wat nieuwe titels toe aan het aanbod. Een aantal daarvan hebben meteen een plek veroverd in de top 10. Nieuw in de lijst zijn onder meer The Kissing Booth 2, Good Girls, Fear City: New York vs Maffia, Animal Crackers en The Nun.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Cursed (+1)
    • In Cursed draait het om Nimeu. Ze probeert te ontsnappen aan een groep geestelijken die al het bovennatuurlijke wil uitroeien. Daarnaast moet ze ook een magisch zwaard naar tovenaar Merlijn brengen om de Fey te kunnen beschermen.
   2. The Kissing Booth 2 (nieuw)
    • De romantische komedieserie is terug voor een vervolg. Nu Noah en Elle niet meer dicht bij elkaar wonen, blijkt hun langeafstandsrelatie al snel een uitdaging te zijn. Daarnaast helpt haar veranderende band met Lee ook niet echt mee.
   3. Good Girls (nieuw)
    • Beth, Ruby en Annie zijn terug. De drie voorstedelijke moeders kunnen wel wat extra geld gebruiken en beluisteren een plaatselijke supermarkt te overvallen. Dan komen ze echter in een keiharde criminele wereld terecht.
   4. Suits (+2)
    • Nu er een nieuw seizoen is verschenen van Suits, is de advocatenserie meteen terug in de top lijst. Met seizoen acht is het eerste seizoen zonder Mike Ross en Rachel Zane verschenen. Weten Harvey Specter, Donna en Louis Litt het advocatenkantoor toch draaiende te houden?
   5. Oscuro Deseo (+1)
    • Spaanstalige series doen het uiterst goed op Netflix, zo ook Oscuro Deseo. In de reeks zien we hoe een weekendje vol passie alles verandert in het leven van Alma. Want kan ze de mensen om zich heen eigenlijk wel vertrouwen of zijn ze niet wie ze dacht dat ze zijn?
   6. The Old Guard (-5)
    • Vier onsterfelijke strijders zorgen al eeuwenlang voor de bescherming van de mensheid. Nu anderen weten dat ze mysterieuze krachten hebben, worden ze opgejaagd. Weten ze uit handen te blijven van een farmaceutisch bedrijf dat hun dna wil klonen?
   7. Fear City: New York vs Mafia (nieuw)
    • Fear City: New York vs. The Mafia is de nieuwste Netflix documentaire. Daarin volgen we de opkomst en de val van de machtigste maffiafamilies van New York in de jaren zeventig. Een groep FBI-agenten doe het ondenkbare: De maffiafamilies proberen uit te schakelen.
   8. Animal Crackers (nieuw)
    • De nieuwe familiefilm Animal Crackers doet het deze week uitstekend. In de film zien we hoe betoverde dierenkoekjes ervoor zorgen dat Owen verandert in elke vorm die hij eet. Hij moet echter voorkomen dat de koekjes in handen komen van zijn oom.
   9. Warrior Nun (-6)
    • De fantasyserie Warrior Nun laat het verhaal zien van een groep magische nonnen met superkrachten. Hun doel? Het kwaad bestrijden dat uit de hemel komt. Ondertussen verandert alles als een negentienjarig meisje zich meldt. Is zij The Chosen One?
   10. The Nun (nieuw)
    • Horrorfilms doen het over het algemeen uitstekend op Netflix en dat geldt ook voor de ijzingwekkend film The Nun. Daarin reist een jonge non met een priester naar Roemenië. Daar willen ze de geheimen onthullen die verklaren waarom er een kwaadaardige geest rondspookt op een heilige plaats.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?