Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 31

Outer Banks heeft een uitstekende eerste week achter de rug op Netflix. De serie staat meteen op de eerste plek in de top 10 meest populaire titels van afgelopen week. Ook Le dernier mercenaire heeft meteen een plek in de top drie te pakken. De top drie wordt afgesloten door wederom een nieuwe titel: Resort To Love.

Terugkerende titels

De lijst is verder vooral gevuld met terugkerende titels. Zo staat Sex/Life opnieuw in de top 10 en houden ook Virgin River, Blood Red Sky, La Cocinera de Castamar en Never Have I Ever het nog een weekje vol. Nieuw in de lijst is How To Sell Drugs Online (Fast), evenals Rick and Morty.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Outer Banks (nieuw)
    • In Outer Banks staat de zoektocht van een avontuurlijke vriendengroep naar een enorme schatkist centraal. Die zoektocht mondt al snel uit in een levensgevaarlijke strijd om het goud.
   2. Le dernier mercenaire (nieuw)
    • De actiekomediefilm Le Dernier Mercenaire doet het uitstekend op Netflix. We volgen een legendarische geheim agent die huurmoordenaar is geworden. Nu keert hij terug om de zoon te redden die hij nog nooit heeft ontmoet. Al snel blijkt dat vader zijn zijn moeilijkste missie wordt.
   3. Resort To Love (nieuw)
    • Met Resort To Love heeft Netflix een nieuwe romcom te pakken. In de nasleep van een verbroken verloving en mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.
   4. Sex/Life (-1)
    • Sex/Life combineert komedie, drama en romantiek. We volgen een vrouw wiens seksuele verleden botst met het heden. Tegenwoordig is ze een getrouwde moeder, maar alles verandert als de badboy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.
   5. Virgin River (-3)
    • Mel en Jack zijn terug voor nieuwe avonturen. In het derde seizoen staan de twee opnieuw voor de nodige uitdagingen. Lukt het ze om alles te overwinnen om hun liefde in stand te houden?
   6. Blood Red Sky (+1)
    • Wanneer terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht kapen, moet een vrouw met een geheimzinnige ziekte een monsterlijk geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.
   7. La Cocinera de Castamar (-3)
    • Dol op kostuumdrama’s? Dan is deze Spaanse serie een aanrader. We worden meegenomen naar 1720 in Madrid waar een hertog recent weduwnaar is geworden. Nu laat hij zijn oog vallen op een goede kokin.
   8. Never Have I Ever (-7)
    • Het tweede seizoen van Never Have I Ever neemt ons opnieuw mee naar Devi. Ze was nooit heel populair op school en heeft nu een idee bedacht om dat te veranderen. Dat levert echter hilarische momenten op en soms ook een beetje liefde.
   9. How To Sell Drugs Online (Fast) (nieuw)
    • Morris is een verlegen tienerjongen die moeilijk zijn plek kan vinden tussen zijn leeftijdsgenoten. Maar als hij de wereld van het online drugsdealen ontdekt, gaat er ook een compleet nieuwe wereld voor hem open. Een lucratieve, maar levensgevaarlijke.
   10. Rick and Morty (nieuw)
    • Rick and Morty is een van de best beoordeelde anime-series. We volgen wetenschapper Rick en kleinzoon Morty. De twee maken werkelijk bizarre avonturen mee.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?