Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 30

Never Have I Ever is erin geslaagd om zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels vast te houden. Ook in week 30 deed de serie uitstekende zaken na de lancering van zijn tweede seizoen. Virgin River staat nog altijd op de tweede plek en Sex/Life sluit de top drie af.

Nieuwe titel

Waar normaal iedere week een rits aan nieuwe titels te vinden is in de lijst met meest populaire titels, is dat deze week iets rustiger. De Spaanse serie Sky Rojo, waar afgelopen week het tweede seizoen van verscheen, staat op een knappe vijfde plek in de lijst. Ook Suits deed goede zaken.

De 10 populairste titels van dit moment:

      1. Never Have I Ever (-)
        • Het tweede seizoen van Never Have I Ever neemt ons opnieuw mee naar Devi. Ze was nooit heel populair op school en heeft nu een iede bedacht om dat te veranderen. Dat levert echter hilarische momenten op en soms ook een beetje liefde.
      2. Virgin River (-)
        • Mel en Jack zijn terug voor nieuwe avonturen. In het derde seizoen staan de twee opnieuw voor de nodige uitdagingen. Lukt het ze om alles te overwinnen om hun liefde in stand te houden?
      3. Sex/Life (-)
        • Sex/Life combineert komedie, drama en romantiek. We volgen een vrouw wiens seksuele verleden botst met het heden. Tegenwoordig is ze een getrouwde moeder, maar alles verandert als de badboy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.
      4. La Cocinera de Castamar (+1)
        • Dol op kostuumdrama’s? Dan is deze Spaanse serie een aanrader. We worden meegenomen naar 1720 in Madrid waar een hertog recent weduwnaar is geworden. Nu laat hij zijn oog vallen op een goede kokin.
      5. Sky Rojo (nieuw)
        • De Spaanse serie Sky Rojo is terug voor een tweede seizoen. In het eerste seizoen zagen we al dat drie dames op de vlucht sloegen voor hun pooier. Lukt het ze in het tweede seizoen om uit handen te blijven?
      6. Suits (nieuw)
        • Het slotstuk van Suits is nu een feit. In het laatste seizoen van de serie keert Mike Ross toch nog even terug. Hij begon als een geniale advocaat, terwijl hij nooit zijn papieren had gehaald. Dat leverde het kantoor van Harvey Specter veel gewonnen zaken op, maar uiteindelijk ook een heleboel problemen.
      7. Blood Red Sky (nieuw)
        • Wanneer terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht kapen, moet een vrouw met een geheimzinnige ziekte een monsterlijk geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.
      8. Lupin (+2)
        • De Franse hitserie Lupin is terug met een tweede deel. De serie is geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin. We volgen Assane Diop die zijn vader wil reken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.
      9. Atypical (-3)
        • Atypical gaat over Sam Gardner, een scholier die kampt met autisme en moeite heeft om de wereld om hem heen te begrijpen. Sam wil graag een zo normaal mogelijk leven leiden, graag studeren en een vriendin. Antartica is Sam zijn grootste passie en hij vertelt daar graag over. Atypical gaat over het leven van Sam, samen met zijn collega en vriend Zahid, zusje Casey, vader Doug en moeder Elsa.
      10. Pokémon Journeys: The Series (-1)
        • Pokémon bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt groots gevierd. Ondertussen is het op Netflix ook eindelijk de beurt aan Pokémon Journeys, ook wel bekend als Pokémon Reizen. De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerisse en reizen de wereld over om meer te leren over Pokémon.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?