Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 3

Stay Close heeft de eerste plek in de lijst met meest populaire titels van dit moment alweer af moeten staan. Het nieuwe Archive 81 heeft de eerste plek veroverd. De horrorserie deed in zijn eerste week op de streamingdienst uitstekende zaken. Stay Close is daarmee naar de tweede plek afgezakt.

Brazen

De nieuwe film Brazen doet ook meteen goede zaken. De serie is afkomstig van één van de regisseurs van Virgin River en heeft meteen de derde plek te pakken in de lijst met meest populaire titels. Andere nieuwkomers zijn onder meer het slotseizoen van After Life, How I Fell in Love with a Gangster en For Life.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Archive 81 (nieuw)
    • De horrorserie Archive 81 draait om een archivist die de opdracht krijgt om beschadigde videobanden te restaureren. Hij raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
   2. Stay Close (-1)
    • Stay Close is de nieuwste serie van Harlan Coben. Het verhaal van de serie luidt als volgt: ‘Als Carlton Flynn 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen.’
   3. Brazen (nieuw)
    • Als bestsellerauteur boog Grace zich over fictieve moorden, maar als haar eigen zus wordt vermoord moet ze haar detectiveskills pas écht inzetten. Geheimen uit het dubbelleven van haar zus schudden de boel flink op tijdens de jacht op de dader.
   4. For Life (nieuw)
    • Nadat een man onterecht levenslang is opgesloten, wordt hij een advocaat om gerechtigheid te zoeken en om anderen te verdedigen die vals zijn beschuldigd. Met een hoofdrol voor Nicholas Pinnock.
   5. Emily in Paris (-)
    • Emily is terug en nog altijd in Parijs. Ze zal moeten leren omgaan met de consequenties van haar gedrag uit het eerste seizoen. Lukt het haar om haar weg te vinden in Frankrijk en haar hart open te stellen voor ware liefde?
   6. The Witcher (-2)
    • Na het grote succes van het eerste seizoen van The Witcher, is het nu de beurt aan seizoen 2. In de serie draait het om Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren. Hij is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
   7. Cobra Kai (-4)
    • Cora Kai is terug voor alweer zijn vierde seizoen. De serie speelt zich tientallen jaren na The Karate Kid af. De rivaliteit tussen Johnny en Daniel ontbrandt opnieuw in deze sequel op de Karate Kid-films.
   8. After Life (nieuw)
    • Tony probeert nog altijd op te krabbelen na de dood van Lisa, maar komt er gaandeweg achter dat hij iets zoekt dat er helemaal niet is. Dit alles verpakt met de typische zwartgallige humor van Ricky Gervais is het een passend slotseizoen geworden.
   9. Don’t Look Up (-3)
    • Voor de film Don’t Look Up is een sterrencast ingevlogen met onder meer Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Meryl Streep. De film draait om twee astronomen die op mediatour gaan om te waarschuwen voor een allesvernietigende komeet. Niemand is echter geïnteresseerd in hun nieuws.
   10. How I Fell in Love with a Gangster (nieuw)
    • Afkomstig uit Polen is How I Fell in Love with a Gangster nu te zien op Netflix. Een vrouw vertelt over de opkomst en val van Nikodem ‘Nikos’ Skotarczak, een van de grootste gangsters uit de Poolse geschiedenis.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?