Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 29

De top 10 meest populaire titels op Netflix in week 29 brengt een nieuwe nummer één met zich mee. De top vijf is grotendeels ongewijzigd op hier en daar een verschuiving na, maar na een uiterst succesvolle week mag The Old Guard zich de nieuwe nummer één noemen. Opgevolgd door Warrior Nun.

Nieuwe titels

Verderop in de lijst zijn meer nieuwe titels te vinden. Zo deden ook Desperados, The Protector en Stateless afgelopen week uitstekende zaken. De titels moeten het doen met een zesde, negende en tiende plek in de lijst.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Old Guard (nieuw)
    • Vier onsterfelijke strijders zorgen al eeuwenlang voor de bescherming van de mensheid. Nu anderen weten dat ze mysterieuze krachten hebben, worden ze opgejaagd. Weten ze uit handen te blijven van een farmaceutisch bedrijf dat hun dna wil klonen?
   2. Warrior Nun (-1)
    • De fantasyserie Warrior Nun laat het verhaal zien van een groep magische nonnen met superkrachten. Hun doel? Het kwaad bestrijden dat uit de hemel komt. Ondertussen verandert alles als een negentienjarig meisje zich meldt. Is zij The Chosen One?
   3. Unsolved Mysteries (-1)
    • Unsolved Mysteries is terug. We worden meegenomen naar mysterieuze moorden, onverklaarbare verdwijningen en bovennatuurlijke ervaringen. Deze waargebeurde verhalen laten je versteld staan.
   4. Snowpiercer (+2)
    • In Snowpiercer draait het allemaal om overleven. Door een mislukt experiment om de klimaatverandering tegen te gaan is het ijskoud geworden buiten. De enige overlevenden zitten aan boord van een gigantische trein, maar daar breekt al snel een opstand uit als de verschillen tussen rijk en arm levensgroot blijken te zijn.
   5. DARK (-)
    • Het slotstuk is inmiddels verschenen, de trilogie is compleet. Nog één keer is het bovennatuurlijke Duitse verhaal DARK verder gegaan. De serie vertelt het verhaal van een vermist kind. Al snel blijkt dat tijdreizen de situatie complex maakt.
   6. Desperados (nieuw)
    • Wanneer je dronken bent, kun je beter maar geen mail versturen. Dat is waar één van de dames uit Desperados achterkomt. Ze zal nu dan ook razendsnel naar Mexico moeten vertrekken om samen met haar vriendinnen een mail te verwijderen voordat haar nieuwe liefde deze leest.
   7. 365 Dni (-3)
    • Massimo Torricelli wordt de nieuwe maffiabaas als zijn vader wordt vermoord. Als hij zijn oog laat vallen op Laura, een employé van een luxueus hotel, besluit hij haar te kidnappen. Ze krijgt van hem 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.
   8. Sjakie en de Chocoladefabriek (+1)
    • Sjakie en de Chocoladefabriek blijft een heerlijke familiefilm. De excentrieke Willy Wonka laat vijf gelukskinderen toe in zijn chocoladefabriek. Met hen deelt hij zijn geheimen voor de verbazingwekkende lekkernijen.
   9. The Protector (nieuw)
    • Hakan is nog één keer terug voor een gloednieuw seizoen van The Protector. Nadat hij ontdekt heeft dat hij Istanbul moet beschermen, komt hij voor de zware opdracht om zijn stad te redden van een onsterfelijke vijand.
   10. Stateless (nieuw)
    • De Australische serie Stateless, gebaseerd op waargebeurde verhalen, vertelt het verhaal van vier mensen in een immigratiedetentiecentrum. Ze hebben niets met elkaar gemeen, behalve de plek waar ze verblijven. Ondertussen verandert alles in hun leven.