Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 28

Virgin River is zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix deze week alweer kwijtgeraakt. Never Have I Ever heeft zo’n goede week achter de rug dat de serie met zijn tweede seizoen naar de eerste plek is gestegen.

Atypical

Het was ook de week waarin Atypical uitstekende zaken deed. De serie keerde nog één keer terug voor een afsluitend vierde seizoen en dat seizoen staat meteen op de vierde plek. Andere titels die het deze week goed hebben gedaan zijn La Cocinera de Castamar en Major Grom: Plague Doctor.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Never Have I Ever (nieuw)
    • Het tweede seizoen van Never Have I Ever neemt ons opnieuw mee naar Devi. Ze was nooit heel populair op school en heeft nu een iede bedacht om dat te veranderen. Dat levert echter hilarische momenten op en soms ook een beetje liefde.
   2. Virgin River (-1)
    • Mel en Jack zijn terug voor nieuwe avonturen. In het derde seizoen staan de twee opnieuw voor de nodige uitdagingen. Lukt het ze om alles te overwinnen om hun liefde in stand te houden?
   3. Sex/Life (-1)
    • Sex/Life combineert komedie, drama en romantiek. We volgen een vrouw wiens seksuele verleden botst met het heden. Tegenwoordig is ze een getrouwde moeder, maar alles verandert als de badboy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.
   4. Rick and Morty (-1)
    • Rick and Morty is een van de best beoordeelde anime-series. We volgen wetenschapper Rick en kleinzoon Morty. De twee maken werkelijk bizarre avonturen mee.
   5. La Cocinera de Castamar (-)
    • Dol op kostuumdrama’s? Dan is deze Spaanse serie een aanrader. We worden meegenomen naar 1720 in Madrid waar een hertog recent weduwnaar is geworden. Nu laat hij zijn oog vallen op een goede kokin.
   6. Atypical (-2)
    • Atypical gaat over Sam Gardner, een scholier die kampt met autisme en moeite heeft om de wereld om hem heen te begrijpen. Sam wil graag een zo normaal mogelijk leven leiden, graag studeren en een vriendin. Antartica is Sam zijn grootste passie en hij vertelt daar graag over. Atypical gaat over het leven van Sam, samen met zijn collega en vriend Zahid, zusje Casey, vader Doug en moeder Elsa.
   7. The Magnificent Seven (nieuw)
    • De westernfilm The Magnificent Seven vertelt het verhaal van een bloeddorstige magnaat die een klein mijnstajde bedreigt. Op dat moment moet een laconieke premiejager een oppositie van gevaarlijke mannen met unieke vaardigheden vormen.
   8. Élite (-2)
    • Élite is terug voor een vierde seizoen. We hebben gezien dat een aantal leerlingen Las Encinas inmiddels hebben verlaten, maar ondertussen is er ook een drietal voor teruggekomen. Met een nieuwe rector duurt het niet lang tot we voor een nieuw mysterie staan.
   9. Pokémon Journeys: The Series (+1)
    • Pokémon bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt groots gevierd. Ondertussen is het op Netflix ook eindelijk de beurt aan Pokémon Journeys, ook wel bekend als Pokémon Reizen. De jonge trainer Ash en zijn nieuwe vriend Goh worden onderzoekers in het laboratorium van professor Cerisse en reizen de wereld over om meer te leren over Pokémon.
   10. Lupin (-2)
    • De Franse hitserie Lupin is terug met een tweede deel. De serie is geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin. We volgen Assane Diop die zijn vader wil reken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?