Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 28

De lijst met tien meest populaire titels op Netflix in week 28 is bekend. The Order is niet langer de nummer één op de lijst en heeft zelfs flink wat plekken moeten inleveren. Warrior Nun is de nieuwe koploper.

Nieuwe titels

De top 10 ziet er deze week heel anders uit dan vorige week. Zo zijn er heel wat nieuwe titels de lijst binnengekomen. Zo wordt de top drie gevormd door Warrior Nun, Unsolved Mysteries en Las Chicas del Cable. Andere nieuwe titels zijn The Baby-Sitters Club, Sjakie en de Chocoladefabriek en 24.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Warrior Nun (nieuw)
    • De fantasyserie Warrior Nun laat het verhaal zien van een groep magische nonnen met superkrachten. Hun doel? Het kwaad bestrijden dat uit de hemel komt. Ondertussen verandert alles als een negentienjarig meisje zich meldt. Is zij The Chosen One?
   2. Unsolved Mysteries (nieuw)
    • Unsolved Mysteries is terug. We worden meegenomen naar mysterieuze moorden, onverklaarbare verdwijningen en bovennatuurlijke ervaringen. Deze waargebeurde verhalen laten je versteld staan.
   3. Las Chicas del Cable (nieuw)
    • Het slotstuk van Las Chicas del Cable is inmiddels gelanceerd. De Spaanse dames gingen in de jaren 20 aan de slag als telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij. Het betekende een revolutie, terwijl ze ondertussen omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.
   4. 365 Dni (-2)
    • Massimo Torricelli wordt de nieuwe maffiabaas als zijn vader wordt vermoord. Als hij zijn oog laat vallen op Laura, een employé van een luxueus hotel, besluit hij haar te kidnappen. Ze krijgt van hem 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.
   5. DARK (+2)
    • Het slotstuk is inmiddels verschenen, de trilogie is compleet. Nog één keer is het bovennatuurlijke Duitse verhaal DARK verder gegaan. De serie vertelt het verhaal van een vermist kind. Al snel blijkt dat tijdreizen de situatie complex maakt.
   6. Snowpiercer (-2)
    • In Snowpiercer draait het allemaal om overleven. Door een mislukt experiment om de klimaatverandering tegen te gaan is het ijskoud geworden buiten. De enige overlevenden zitten aan boord van een gigantische trein, maar daar breekt al snel een opstand uit als de verschillen tussen rijk en arm levensgroot blijken te zijn.
   7. The Order (-6)
    • Nu Jack Morton begint op de hoge school, wil hij er alles aan doen om de dood van zijn moeder te wreken. Het brengt hem bij een geheime orde waarin hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.
   8. The Baby-Sitters Club (nieuw)
    • Gebaseerd op de romanreeks van Ann M. Martin heeft The Baby-Sitters Club nu ook een eigen serie op Netflix. We volgen een groep vriendinnen die op het idee komen om een oppasbureau te starten.
   9. Sjakie en de Chocoladefabriek (nieuw)
    • Sjakie en de Chocoladefabriek blijft een heerlijke familiefilm. De excentrieke Willy Wonka laat vijf gelukskinderen toe in zijn chocoladefabriek. Met hen deelt hij zijn geheimen voor de verbazingwekkende lekkernijen.
   10. 24 (nieuw)
    • Alle negen seizoenen van 24 zijn inmiddels op Netflix te bekijken. Ieder seizoen van de actiethriller beslaat 24 uur. Daarin volgen we het leven van geheim agent Jack Bauer die nationale bedreigingen tegengaat.