Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 27

De nieuwe lijst met meest populaire titels van de week is bekend. The Order is erin geslaagd om zijn eerste plek te behouden en ook 365 DNI is nog altijd uiterst populair en staat op een nette tweede plek. Op de derde plek is echter wel een nieuwe titel verschenen.

Nieuwe titels

Floor is Lava is in de afgelopen dagen zo populair geworden dat het erin geslaagd is om de derde plek over te nemen. Andere nieuwe titels in de top deze week zijn Feel the Beat, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga en DARK.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Order (-)
    • Nu Jack Morton begint op de hoge school, wil hij er alles aan doen om de dood van zijn moeder te wreken. Het brengt hem bij een geheime orde waarin hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.
   2. 365 Dni (-)
    • Massimo Torricelli wordt de nieuwe maffiabaas als zijn vader wordt vermoord. Als hij zijn oog laat vallen op Laura, een employé van een luxueus hotel, besluit hij haar te kidnappen. Ze krijgt van hem 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.
   3. Floor is Lava (+5)
    • Competitieve realityseries voor het hele gezin doen het doorgaans geweldig. Met Floor is Lava heeft Netflix een dergelijke serie te pakken. Daarin nemen teams het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Lukt het de kandidaten om uit het lava te blijven?
   4. Snowpiercer (-)
    • In Snowpiercer draait het allemaal om overleven. Door een mislukt experiment om de klimaatverandering tegen te gaan is het ijskoud geworden buiten. De enige overlevenden zitten aan boord van een gigantische trein, maar daar breekt al snel een opstand uit als de verschillen tussen rijk en arm levensgroot blijken te zijn.
   5. Feel the Beat (nieuw)
    • In Feel the Beat wordt het verhaal van April (Sofia Carson) vertelt. Eigenlijk heeft ze maar één droom: slagen in Broadway. Als een auditie compleet mislukt, lijkt ze haar droom te kunnen vergeten. Ze gaat danslessen geven aan verwende kinderen, maar krijgt dan ineens een unieke kans.
   6. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (nieuw)
    • Lars en Sigrit hebben maar één droom: deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. De twee deelnemers, afkomstig uit een klein dorpje op IJsland, lijken echter kansloos. Tot ze door een bizarre samenloop van omstandigheden toch op het zangtoneel verschijnen. Het resultaat is een bizar avontuur.
   7. DARK (nieuw)
    • Het slotstuk is inmiddels verschenen, de trilogie is compleet. Nog één keer is het bovennatuurlijke Duitse verhaal DARK verder gegaan. De serie vertelt het verhaal van een vermist kind. Al snel blijkt dat tijdreizen de situatie complex maakt.
   8. 13 Reasons Why (-5)
    • De leerlingen van Liberty High zijn nog één keer terug voor een afsluitend seizoen. Als vriendengroep dragen ze één groot geheim met zich mee en het lijkt inmiddels de grote vraag wie als eerste bezwijkt. Lukt het hen om het geheim te bewaren?
   9. Balle Perdue (-4)
    • Met Balle Perdue staat er een nieuwe indrukwekkende actiefilm op Netflix. Hierin moet een van moord verwachte met een crimineel verleden op zoek naar iets wat zijn onschuld kan bewijzen. De geniale automonteur moet op zoek naar een verdwenen auto waarin een kogel ligt waaruit blijkt dat hij niet schuldig is.
   10. The 100 (-3)
    • Het slotseizoen van The 100 is van start gegaan op Netflix. Clarke zal met de ander overgeblevenen aan de slag moeten met de heropbouw van Sanctum. Ondertussen houdt de groep zich bezig met de zoektocht naar Bellamy, die op zijn beurt op zoek is gegaan naar Octavia.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?