Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 25

Stranger Things heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix weer terug in beslag genomen. Peaky Blinders is daarmee één plek gezakt en is terug te vinden op de tweede plek. De nieuwe film Spiderhead met Chris Hemsworth in de hoofdrol werd ook volop bekeken en staat nu op de derde plek in de lijst.

Nieuwe titels

Vooral onderin de lijst vinden we ook een aantal andere nieuwe titels terug. Zo deed onder meer de Spaanse film Cantauro goede zaken, evenals You Don’t Know Me en God’s Favorite Idiot. Opmerkelijk is dat Rhythm + Flow: France flink omhoog is gekropen in de lijst. Daarin freestylen, battlen en dichten rappers hun weg naar een prijs van 100.000 euro.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Stranger Things (+1)
    • Hawkins en Californië splijten de groep in twee, maar dan gaat het weer gruwelijk mis in Hawkins. Het is Vecna die de tieners vermoord, de groep bij elkaar brengt en The Upside Down blijkt nog even levendig als altijd. Maar zonder superkrachten moet Eleven haar jeugd herbeleven om haar vrienden te kunnen redden.
   2. Peaky Blinders (-1)
    • Het slotseizoen van Peaky Blinders is verschenen. Het is een van de vele pareltjes van BBC. Deze dramaserie speelt zich af kort na de Eerste Wereldoorlog in Birmingham, één van de grote steden van Engeland. We worden meegenomen naar een beruchte bende die onder leiding staat van Tommy Shelby.
   3. Spiderhead (nieuw)
    • Chris Hemsworth is terug en dit keer in Spiderhead. Een gevangene in een ultramoderne gevangenis begint zich af te vragen wat het doel is van de emotie beheersende medicijnen die hij test voor een geniale farmaceut.
   4. Rhythm + Flow: France (+3)
    • Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.
   5. First Kill (-2)
    • Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is een vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.
   6. Hustle (-1)
    • Adam Sandler is terug met een nieuwe film. Wanneer een geflopte basketbalscout een potentiële superspeler vindt in Spanje, wil hij bewijzen dat ze beiden kunnen schitteren in de NBA.
   7. Intimidad (-3)
    • De carrière van een opkomende politica wordt bedreigd wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo uitlekt. Met een hoofdrol voor Itziar Ituño (La Casa de Papel).
   8. You Don’t Know Me (nieuw)
    • Als uit het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.
   9. Centauro (nieuw)
    • Spaanse series doen het doorgaans goed op Netflix. Dat geldt nu ook voor een film. Een motorcoureur wil de schuld inlossen die de moeder van zijn zoon bij een kartel heeft uitstaan. Hij wordt drugskoerier met gevaar voor zijn carrière en zijn leven.
   10. God’s Favorite Idiot (nieuw)
    • Melissa McCarthy is terug met God’s Favorite Idiot. De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?