Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 24

Lucifer heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix af moeten staan. Afgelopen vrijdag verscheen het tweede deel van Lupin en de Franse hitserie doet meteen weer uitstekende zaken. Lupin is dan ook de nieuwe nummer één van deze week.

Verrassingen

Daarnaast zijn er ook een aantal verrassingen in de lijst van deze week. Zo staat Sweet Tooth deze week nog altijd op een knappe tweede plek en is ook De Wensdraak de top binnengewandeld. Ook Awake met Gina Rodriguez in de hoofdrol is terug te vinden op de lijst met meest populaire titels.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Lupin (nieuw)
    • De Franse hitserie Lupin is terug met een tweede deel. De serie is geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin. We volgen Assane Diop die zijn vader wil reken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.
   2. Sweet Tooth (-)
    • Gebaseerd op stripboeken, kunnen we sinds kort aan de slag met Sweet Tooth. Een lief joch dat half mens en half hert is, zoekt tijdens een gevaarlijk avontuur in de postapocalyptische wereld samen met een norse beschermer naar een nieuw begin.
   3. Lucifer (-2)
    • Lucifer liet ons achter met een grote cliffhanger toen God op aarde verscheen. In het tweede deel van seizoen 5 draait het om de verhouding tussen een vader en zijn zonen. En de strijd om de opvolging. Ondertussen komen Cloe en Lucifer steeds dichterbij elkaar, alleen dat brengt grote gevaren met zich mee.
   4. De Wensdraak (nieuw)
    • Op zoek naar een film voor de hele familie? De Wensdraak is uiterst populair. Din is vastbesloten zijn jeugdvriendinnetje terug te vinden. Hij ontmoet een draak die wensen kan vervullen en die hem laat zien dat kansen een vorm van magie zijn.
   5. Awake (nieuw)
    • Awake met Gina Rodriguez in de hoofdrol doet ook meteen goede zaken. De film vertelt het verhaal waarbij de mensheid niet meer kan slapen na een wereldwijde ramp. Een ex-militair wil het gezin redden terwijl de maatschappij in chaos vervalt en zij haar verstand verliest.
   6. Elite Historias Breves: Guzman, Caye, Rebe (nieuw)
    • Het vierde seizoen van Élite gaat komende vrijdag van start, maar ondertussen kunnen we alvast aan de slag met een miniserie. De eerste aflevering daarvan met Guzman, Caye en Rebe in de hoofdrol heeft meteen een plekje in de top 10 te pakken.
   7. StartUp (-4)
    • Van StartUp haalde Netflix meteen drie seizoenen naar zijn streamingdienst. Een poging om geld wit te wassen, ligt aan de basis van een cryptomunt en brengt ondernemers in contact met een corrupte FBI-agent en een criminele bende in Miami.
   8. Skater Girl (nieuw)
    • Skater Girl gaat over het hebben van ambities en dromen. Een tiener op het platteland van India ontdekt een passie voor skateboarden die haar leven verandert. Deelnemen aan wedstrijden is haar droom, maar dat zal nog lastig worden.
   9. Ragnarok (-4)
    • De Noorse serie Ragnarok is een groot succes. De serie neemt ons mee naar een Noors stadje waar de eindtijd nabij lijkt. Het stadje is flink vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende lijkt het stadje nog te kunnen redden.
   10. Quién Mató a Sara? (-5)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?