Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 23

De nieuwe top 10 meest populaire titels op Netflix in week 23 is bekend. Daaruit blijkt dat Space Force goede zaken heeft gedaan. De serie is meteen de top drie binnengekomen. Dat is echter niet de enige titel die deze week goede zaken deed.

Stijgers

Ook Jeffrey Epstein: Filthy Rich meteen goede zaken. De documentaireserie liet diepe indruk achter en dat is ook terug te zien aan de plek in de top tien. Daarnaast hebben we ook een nieuwe nummer één. White Lines is van de troon gestoten door Dynasty.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Dynasty (+1)
    • De remake van de klassieke Dynasty-soap uit de jaren ’80 van de vorige eeuw is al seizoenenlang een groot succes. Nu zijn de Carringtons en Colby’s terug voor gloednieuwe avonturen en problemen. Zo zorgt de ontdekking van twee lijken ervoor dat rampzalige familiegeheimen boven water komen.
   2. White Lines (-1)
    • De maker van La Casa de Papel is samen met de producenten van The Crown aan de slag gegaan voor White Lines. Een Britse vrouw wil weten wat er met haar verdwenen broer is gebeurd en besluit af te reizen naar Ibiza. Daar staat ze voor een klus die zwaarder is dan ze ooit kon verwachten.
   3. Space Force (nieuw)
    • Afkomstig van de makers van The Office waren de verwachtingen van Space Force vanaf het eerste moment hooggespannen. In de komische serie wordt ingehaakt op de plannen van Donald Trump om een nieuwe legermacht op te richten waarmee Amerika dominantie in de ruimte moet krijgen.
   4. Jeffrey Epstein: Filthy Rich (nieuw)
    • Jeffrey Epstein heeft de gemoederen de laatste jaren flink beziggehouden. In de documentaire Jeffrey Epstein: Filthy Rich worden we meegenomen in het verhaal. Er komen tientallen vrouwen aan het woord die slachtoffer zou zijn geworden van de miljardair.
   5. Snowpiercer (+1)
    • In Snowpiercer draait het allemaal om overleven. Door een mislukt experiment om de klimaatverandering tegen te gaan is het ijskoud geworden buiten. De enige overlevenden zitten aan boord van een gigantische trein, maar daar breekt al snel een opstand uit als de verschillen tussen rijk en arm levensgroot blijken te zijn.
   6. The 100 (-2)
    • Het slotseizoen van The 100 is van start gegaan op Netflix. Clarke zal met de ander overgeblevenen aan de slag moeten met de heropbouw van Sanctum. Ondertussen houdt de groep zich bezig met de zoektocht naar Bellamy, die op zijn beurt op zoek is gegaan naar Octavia.
   7. Sweet Magnolias (-4)
    • De beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue hebben al heel wat meegemaakt. Ze zijn al vriendinnen sinds hun schooltijd en hadden altijd maar één droom: samen een onderneming starten. Nu ze op een kruispunt in hun leven staan, wordt die droom verwezenlijkt. Al staan ze daarvoor wel voor de nodige obstakels.
   8. Outer Banks (-1)
    • De actiedramaserie Outer Banks vertelt het verhaal van tiener John B en zijn drie beste vrienden. Terwijl ze vooral willen genieten van de zon, komen ze in een grote storm terecht. Het brengt ze op een avontuur waarin ze een gezonken boot, een grote zak geld, een geweer en het kompas van de verdwenen vader van één van de jongens vinden.
   9. Fuller House (nieuw)
    • Fuller House is nog één keer terug voor afsluitende afleveringen. In de spin-off van het klassieke Full House worden we meegenomen in het leven van DJ, de oudste dochter van de familie Tanner. Zij heeft inmiddels drie kinderen en dat levert haar flink wat uitdagingen op.
   10. The Last Dance (-1)
    • In The Last Dance worden we meegenomen naar het avontuur van Michael Jordan bij Chicago Bulls. Hij was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een aantal successen bij de club in de jaren ’80 en ’90. In The Last Dance draait het om het laatste kampioenschap.