Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 23

Lucifer is zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix nog niet kwijtgeraakt. De serie met Tom Ellis in de hoofdrol doet de laatste weken goede zaken. Verder is de top drie wel veranderd. Sweet Tooth staat op een nette tweede plek en StartUp sluit de top drie af.

Joker

Lager in de lijst vallen er meer nieuwe titels te melden. Zo is de film Joker meteen de top tien binnengestormd met een knappe vierde plek. Andere nieuwe titels zijn Xtremo, Summertime en Believe Me, The Abduction of Lisa McVey. Friends heeft sinds de reünie nog steeds een knappe zevende plek in de top lijst.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Lucifer (-)
    • Lucifer liet ons achter met een grote cliffhanger toen God op aarde verscheen. In het tweede deel van seizoen 5 draait het om de verhouding tussen een vader en zijn zonen. En de strijd om de opvolging. Ondertussen komen Cloe en Lucifer steeds dichterbij elkaar, alleen dat brengt grote gevaren met zich mee.
   2. Sweet Tooth (nieuw)
    • Gebaseerd op stripboeken, kunnen we sinds kort aan de slag met Sweet Tooth. Een lief joch dat half mens en half hert is, zoekt tijdens een gevaarlijk avontuur in de postapocalyptische wereld samen met een norse beschermer naar een nieuw begin.
   3. StartUp (nieuw)
    • Van StartUp haalde Netflix meteen drie seizoenen naar zijn streamingdienst. Een poging om geld wit te wassen, ligt aan de basis van een cryptomunt en brengt ondernemers in contact met een corrupte FBI-agent en een criminele bende in Miami.
   4. Joker (nieuw)
    • In Joker worden we meegenomen naar Gotham City in 1981. Een arme komiek met psychische problemen wil graag gezien worden. Zijn leven neemt een duistere wending als hij wordt aangevallen en terugvecht.
   5. Ragnarok (-3)
    • De Noorse serie Ragnarok is een groot succes. De serie neemt ons mee naar een Noors stadje waar de eindtijd nabij lijkt. Het stadje is flink vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende lijkt het stadje nog te kunnen redden.
   6. Quién Mató a Sara? (-1)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   7. Friends (-3)
    • Afgelopen week was het tijd voor de Friends-reünie. Die reünie heeft fans er ook toe gezet om de gehele serie opnieuw te bekijken op Netflix. Friends, waarin het draait om een groep van zes vrienden/vriendinnen, staat dan ook opnieuw in de lijst met populaire titels.
   8. Xtremo (nieuw)
    • In deze dynamische thriller boordevol actie neemt een gepensioneerde huurmoordenaar, samen met zijn zus en een tiener met problemen, wraak op zijn dodelijke stiefbroer.
   9. Summertime (nieuw)
    • Summertime is terug voor een tweede seizoen. We volgen twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf die verliefd worden tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.
   10. Believe Me, The Abduction of Lisa McVey (nieuw)
    • Believe Me: The Abduction of Lisa McVey vertelt een waargebeurd verhaal. Na een gruwelijke ontvoering en een nipte ontsnapping heeft een tiener uit Florida het moeilijk om familie en autoriteiten te overtuigen van haar beproeving.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?