Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 22

De top 10 meest populaire titels op Netflix in week 22 is bekend. White Lines is nog een stapje gestegen en is op dit moment de meest populaire titel van de week. Ondertussen is Dynasty ook de top tien binnengekomen. De dramaserie van The CW heeft meteen de tweede plek te pakken.

Veel nieuwe titels

Dynasty is echter niet de enige titel die de top tien is binnengedrongen. Ook The 100, Blood & Water en Snowpiercer staan sinds deze week in de top lijst. Daarbij valt meteen op dat de twee nieuwe wekelijkse series nu al hoge ogen gooien.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. White Lines (+1)
    • De maker van La Casa de Papel is samen met de producenten van The Crown aan de slag gegaan voor White Lines. Een Britse vrouw wil weten wat er met haar verdwenen broer is gebeurd en besluit af te reizen naar Ibiza. Daar staat ze voor een klus die zwaarder is dan ze ooit kon verwachten.
   2. Dynasty (nieuw)
    • De remake van de klassieke Dynasty-soap uit de jaren ’80 van de vorige eeuw is al seizoenenlang een groot succes. Nu zijn de Carringtons en Colby’s terug voor gloednieuwe avonturen en problemen. Zo zorgt de ontdekking van twee lijken ervoor dat rampzalige familiegeheimen boven water komen.
   3. Sweet Magnolias (+5)
    • De beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue hebben al heel wat meegemaakt. Ze zijn al vriendinnen sinds hun schooltijd en hadden altijd maar één droom: samen een onderneming starten. Nu ze op een kruispunt in hun leven staan, wordt die droom verwezenlijkt. Al staan ze daarvoor wel voor de nodige obstakels.
   4. The 100 (nieuw)
    • Het slotseizoen van The 100 is van start gegaan op Netflix. Clarke zal met de ander overgeblevenen aan de slag moeten met de heropbouw van Sanctum. Ondertussen houdt de groep zich bezig met de zoektocht naar Bellamy, die op zijn beurt op zoek is gegaan naar Octavia.
   5. Blood & Water (nieuw)
    • Blood & Water is een nieuwe Afrikaanse tienerdramaserie van Netflix dat wel wat weg heeft van Pretty Little Liars, Gossip Girl, Élite en Riverdale. We worden meegenomen naar Kaapstad waar de zestienjarige Puleng Khumalo aan de slag gaat op een privéschool. Daar wil ze bewijzen dat een zwemster van de school haar ontvoerde zus is.
   6. Snowpiercer (nieuw)
    • In Snowpiercer draait het allemaal om overleven. Door een mislukt experiment om de klimaatverandering tegen te gaan is het ijskoud geworden buiten. De enige overlevenden zitten aan boord van een gigantische trein, maar daar breekt al snel een opstand uit als de verschillen tussen rijk en arm levensgroot blijken te zijn.
   7. Outer Banks (-4)
    • De actiedramaserie Outer Banks vertelt het verhaal van tiener John B en zijn drie beste vrienden. Terwijl ze vooral willen genieten van de zon, komen ze in een grote storm terecht. Het brengt ze op een avontuur waarin ze een gezonken boot, een grote zak geld, een geweer en het kompas van de verdwenen vader van één van de jongens vinden.
   8. Into The Night (-7)
    • Met Into The Night heeft Netflix een Original van eigen bodem toegevoegd. Het einde van de tijd is nabij en dan vindt een groep op het vliegveld een oplossing. Ze moeten ervoor zorgen om de zon voor te blijven, anders overlijden ze. Een nachtvlucht vanuit Brussel naar het westen is de oplossing, maar voor hoelang is de groep daar veilig.
   9. The Last Dance (-3)
    • In The Last Dance worden we meegenomen naar het avontuur van Michael Jordan bij Chicago Bulls. Hij was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een aantal successen bij de club in de jaren ’80 en ’90. In The Last Dance draait het om het laatste kampioenschap.
   10. Dead To Me (-6)
    • Dead To Me is terug met een gloednieuw seizoen waarin de band tussen Jen en Judy hevig onder druk komt te staan. Kan hun onverwachte vriendschap opnieuw een harde klap aan? En wat is er precies gebeurd met Steve?