Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 22

Army of the Dead is niet meer de nummer één in de lijst met meest populaire titels op Netflix. Sterker nog, de zombiefilm moet het deze week doen met slechts de zesde plek. Afgelopen week zijn aardig wat nieuwe titels verschenen waar Army of the Dead niet mee kon concurreren.

Lucifer

De absolute nummer één van deze week is Lucifer. Op de tweede plek volgt de Noorse serie Ragnarok. Andere nieuwe titels deze week in de lijst zijn onder meer Friends, waar recent de reünie van verscheen, The Ninth Gate, Blue Miracle en The Kominsky Method.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Lucifer (nieuw)
    • Lucifer liet ons achter met een grote cliffhanger toen God op aarde verscheen. In het tweede deel van seizoen 5 draait het om de verhouding tussen een vader en zijn zonen. En de strijd om de opvolging. Ondertussen komen Cloe en Lucifer steeds dichterbij elkaar, alleen dat brengt grote gevaren met zich mee.
   2. Ragnarok (nieuw)
    • De Noorse serie Ragnarok is een groot succes. De serie neemt ons mee naar een Noors stadje waar de eindtijd nabij lijkt. Het stadje is flink vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende lijkt het stadje nog te kunnen redden.
   3. Quién Mató a Sara? (-1)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   4. Friends (nieuw)
    • Afgelopen week was het tijd voor de Friends-reünie. Die reünie heeft fans er ook toe gezet om de gehele serie opnieuw te bekijken op Netflix. Friends, waarin het draait om een groep van zes vrienden/vriendinnen, staat dan ook opnieuw in de lijst met populaire titels.
   5. The Ninth Gate (nieuw)
    • Een gewetenloze boekhandelaar komt terecht in een internationale speurtocht naar een zeldzaam boek. Het brengt hem in een wereld van moord, bedrog en satanische cult.
   6. Army of the Dead (-5)
    • Zack Snyder heeft de langverwachte zombiefilm Army of the Dead gelanceerd. Een groep huurlingen neemt de ultieme gok en waagt zich in het quarantainekamp van een door zombies geteisterd Las Vegas om de ultieme overval te plegen.
   7. Blue Miracle (nieuw)
    • De biografische film Blue Miracle neemt ons mee naar een in geldnood verkerend weeshuis. Om dat te kunnen redden, proberen een voogd en zijn kinderen samen met een aan lager wal geraakte schipper een lucratieve viswedstrijd te winnen.
   8. The Kominsky Method (nieuw)
    • Sandy Kominsky kon twee seizoenen rekenen op de steun van zijn cynische vriend Norman. Nu die er ook niet meer is staat Sandy (Michael Douglas) voor de zwaarste taak van zijn leven. Dan gaat zijn dochter ook nog eens trouwen met een man van zijn leeftijd, moet hij de erfenis van Norman beheren én staat zijn ex-vrouw opeens op de stoep.
   9. The Serpent (-2)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   10. Ferry (-7)
    • Ferry Bouman en Daniëlle waren geliefd in Undercover, maar hoe hebben de twee elkaar leren kennen? Ferry vertelt dan ook het verhaal een kleine vijftien jaar voor Undercover. Ferry is nog een loopjongen in Amsterdam, die een opdracht krijgt van zijn baas Brink om in Brabant wraak te nemen. Het loopt allemaal wat anders.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?