Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 21

De nieuwe top tien meest populaire titels op Netflix in week 21 brengt vier nieuwe titels met zich mee. White Lines is in één klap de top drie binnengestormd, maar slaagde er nog niet in om Into The Night van de troon te stoten.

Drama

Lager in de top tien zijn ook een aantal nieuwe titels te vinden. Met onder meer de misdaaddramaserie Dérapages, de romantische dramaserie Sweet Magnolias en de nieuwe Netflix Original film The Wrong Missy. Dead To Me deed goede zaken door de top 4 binnen te klimmen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Into The Night (-)
    • Met Into The Night heeft Netflix een Original van eigen bodem toegevoegd. Het einde van de tijd is nabij en dan vindt een groep op het vliegveld een oplossing. Ze moeten ervoor zorgen om de zon voor te blijven, anders overlijden ze. Een nachtvlucht vanuit Brussel naar het westen is de oplossing, maar voor hoelang is de groep daar veilig.
   2. White Lines (nieuw)
    • De maker van La Casa de Papel is samen met de producenten van The Crown aan de slag gegaan voor White Lines. Een Britse vrouw wil weten wat er met haar verdwenen broer is gebeurd en besluit af te reizen naar Ibiza. Daar staat ze voor een klus die zwaarder is dan ze ooit kon verwachten.
   3. Outer Banks (-)
    • De actiedramaserie Outer Banks vertelt het verhaal van tiener John B en zijn drie beste vrienden. Terwijl ze vooral willen genieten van de zon, komen ze in een grote storm terecht. Het brengt ze op een avontuur waarin ze een gezonken boot, een grote zak geld, een geweer en het kompas van de verdwenen vader van één van de jongens vinden.
   4. Dead To Me (+2)
    • Dead To Me is terug met een gloednieuw seizoen waarin de band tussen Jen en Judy hevig onder druk komt te staan. Kan hun onverwachte vriendschap opnieuw een harde klap aan? En wat is er precies gebeurd met Steve?
   5. Vikings (-1)
    • De Iers-Canadese historische dramaserie Vikings vertelt het verhaal van Ragnar Lothbrok. We volgen zijn avonturen als viking terwijl hij probeert om het reik van de Noormannen uit te breiden door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie.
   6. The Last Dance (-1)
    • In The Last Dance worden we meegenomen naar het avontuur van Michael Jordan bij Chicago Bulls. Hij was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een aantal successen bij de club in de jaren ’80 en ’90. In The Last Dance draait het om het laatste kampioenschap.
   7. Dérapages (nieuw)
    • Met Eric Cantona in de hoofdrol maakten we recent kennis met de misdaaddramaserie Dérapages. Daarin reageert de 57-jarige werkloze Alain Delambre op een aantrekkelijke vacature, maar hij weet dan nog niet dat dat verschrikkelijk uit de hand loopt.
   8. Sweet Magnolias (nieuw)
    • De beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue hebben al heel wat meegemaakt. Ze zijn al vriendinnen sinds hun schooltijd en hadden altijd maar één droom: samen een onderneming starten. Nu ze op een kruispunt in hun leven staan, wordt die droom verwezenlijkt. Al staan ze daarvoor wel voor de nodige obstakels.
   9. After Life (-1)
    • Ricky Gervais is opnieuw terug als Tony. Sinds de dood van zijn vrouw is voor Tony alles verandert. Alhoewel het aan het eind van het eerste seizoen leek of Tony op de goede weg was, blijkt het dal nog een stuk dieper te zijn dan ooit gedacht.
   10. The Wrong Missy (nieuw)
    • Tim Morris staat voor een groot probleem in The Wrong Missy. Als hij een leuk meisje ontmoet en hun relatie via sms-berichten in de juiste richting gaat, besluit hij haar uit te nodigen voor een bedrijfsuitje. Pas op de luchthaven komt hij er echter achter dat hij met de verkeerde Missy heeft ge-sms’t.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?