Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 21

Ferry heeft alweer afscheid moeten nemen van zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix. In week 21 is het niet Ferry, maar Army of the Dead dat op de eerste plek staat. Daarnaast is ook Quién mató a Sara in de top drie terecht gekomen.

Nieuwe titels

Het blijft echter niet bij Army of the Dead, Quién mató a Sara en Ferry. Ook Jurassic World: Kamp Krijtastisch is weer terug in de top na de release van het nieuwe seizoen. Ook Girls Trip deed goede zaken. El Inocente staat nog steeds op een knappe vijfde plek.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Army of the Dead (nieuw)
    • Zack Snyder heeft de langverwachte zombiefilm Army of the Dead gelanceerd. Een groep huurlingen neemt de ultieme gok en waagt zich in het quarantainekamp van een door zombies geteisterd Las Vegas om de ultieme overval te plegen.
   2. Quién Mató a Sara? (nieuw)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   3. Ferry (-2)
    • Ferry Bouman en Daniëlle waren geliefd in Undercover, maar hoe hebben de twee elkaar leren kennen? Ferry vertelt dan ook het verhaal een kleine vijftien jaar voor Undercover. Ferry is nog een loopjongen in Amsterdam, die een opdracht krijgt van zijn baas Brink om in Brabant wraak te nemen. Het loopt allemaal wat anders.
   4. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (nieuw)
    • Jurassic World: Kamp Krijtastisch neemt ons mee naar het verhaal van zes tieners die zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.
   5. Girls Trip (nieuw)
    • De komediefilm Girls Trip vertelt het verhaal van vier studievriendinnen die uit hun dak gaan tijdens een reünietrip met veel drank. Op het jaarlijkse Essence Festival in New Orleans wordt hun vriendschap beproefd.
   6. El Inocente (-2)
    • De crimedramaserie El Inocente is afkomstig uit Spanje. Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.
   7. The Serpent (+1)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   8. American Made (-3)
    • Een drugssmokkelende piloot wordt door de CIA gerekruteerd als infiltrant, en gebruikt vervolgens zijn contacten bij de overheid om cocaïne te smokkelen voor Pablo Escobar. Dit is het waargebeurde verhaal.
   9. The Woman in the Window (-7)
    • Een vrouw heeft mentale problemen en durft daardoor haar huis niet meer uit. Zo spreekt ze maar weinig mensen, tot er nieuwe buren zich aandienen. Ze bouwt een goede band op met de buurvrouw, maar op een avond ziet ze door haar raam dat de buurvrouw iets wordt aangedaan. Ze maakt er melding van, maar dan opeens blijkt de buurvrouw niet te hebben bestaan? Wordt er een vuil spel gespeeld of gaat haar hoofd met haar aan de haal?
   10. Jupiter’s Legacy (-7)
    • Superheldenseries zijn hip en met Jupiter’s Legacy heeft Netflix er een nieuwe bij. In Jupiter’s Legacy draait het om de eerste generatie superhelden. Als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en blijken de oude regels niet meer te gelden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?