Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 20

The Lincoln Lawyer heeft alle titels deze week verslagen in de lijst met meest populaire titels op Netflix. De serie over topadvocaat Mickey Hallera heeft de eerste plek in de lijst te pakken. Op de tweede plek vinden we Senior Year terug. De Spaanse serie Bienvenidos a Edén is terug te vinden op een knappe derde plek.

Werkende moeders

Ook de werkende moeders zijn terug in de lijst met Workin’ Moms. Nu het zesde seizoen van de serie is verschenen, heeft de serie meteen weer een plek in de lijst te pakken. Op de laatste plek in de lijst vinden we deze week Bling Empire terug waarin we superrijke Aziastisch-Amerikaanse plezierzoekers volgen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Lincoln Lawyer (nieuw)
    • Topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière – en zijn bekende Lincoln – weer op als hij een moordzaak aanneemt.
   2. Senior Year (nieuw)
    • Een cheerleader raakt in coma na een mislukte stunt. Na 20 jaar ontwaakt ze en keert ze als 37-jarige terug naar school om haar droom waar te maken: galakoningin worden.
   3. Bienvenidos a Edén (-1)
    • Bienvenidos a Edén is een nieuwe Spaanse serie. Het draait om een groep jongvolwassenen die niet gelukkig. Ze gaan naar een feestje op een afgelegen eiland, maar het verleidelijke paradijs dat ze aantreffen, herbergt gevaarlijke geheimen en valstrikken.
   4. Ozark (-1)
    • Het slotstuk van Ozark is verschenen. Als een financieel adviseur besluit om met zijn gezin naar de Ozarks in Missouri te verhuizen, krijgt hij een loodzware taak. Lukt het hem om binnen vijf jaar tijd liefst 500 miljoen dollar te witwassen om een drugsbaas tevreden te houden?
   5. Pálpito (-1)
    • Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.
   6. Workin’ Moms (nieuw)
    • Workin’ Moms is terug voor zijn zes seizoen. Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
   7. Loin du Périph (-6)
    • Twee agenten moeten na tien jaar opnieuw samenwerken en onderzoeken een moord in een politiek en sociaal verdeelde Franse stad, waar een bredere samenzwering dreigt.
   8. Grond (-3)
    • Een jonge ondernemer smeedt een gedurfd maar riskant plan om zijn familiebedrijf te vernieuwen: aarde uit Marokko importeren om de doden van zijn gemeenschap te begraven.
   9. Bridgerton (-2)
    • In het tweede seizoen van Bridgerton draait het niet langer om Daphne en Simon. We volgen nu de zoektocht van Anthony naar de ware liefde. Al snel laat hij het oog vallen op Edwina, maar haar zus ziet de match niet zitten.
   10. Bling Empire (nieuw)
    • Deze realityserie volgt LA’s superrijke Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama. Het tweede seizoen doet meteen goede zaken in de lijst met meest populaire titels.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?