Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 20

Het succes van Undercover bewijst zich andermaal. De prequelfilm Ferry debuteerde afgelopen weekend en in staat in de lage landen direct strak bovenaan de lijsten.

American Made

Ferry is dan ook de meest populaire titel van dit moment op Netflix, gevolgd door een andere nieuwkomer: The Woman in the Window. Zo zijn de superhelden van Jupiter’s Legacy en de Spaanse Harlan Coben-vertolking El Inocente gezakt naar de derde en vierde plaats. Nieuw in de lijst is daarnaast onder meer American Made.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Ferry (nieuw)
    • Ferry Bouman en Daniëlle waren geliefd in Undercover, maar hoe hebben de twee elkaar leren kennen? Ferry vertelt dan ook het verhaal een kleine vijftien jaar voor Undercover. Ferry is nog een loopjongen in Amsterdam, die een opdracht krijgt van zijn baas Brink om in Brabant wraak te nemen. Het loopt allemaal wat anders.
   2. The Woman in the Window (nieuw)
    • Een vrouw heeft mentale problemen en durft daardoor haar huis niet meer uit. Zo spreekt ze maar weinig mensen, tot er nieuwe buren zich aandienen. Ze bouwt een goede band op met de buurvrouw, maar op een avond ziet ze door haar raam dat de buurvrouw iets wordt aangedaan. Ze maakt er melding van, maar dan opeens blijkt de buurvrouw niet te hebben bestaan? Wordt er een vuil spel gespeeld of gaat haar hoofd met haar aan de haal?
   3. Jupiter’s Legacy (-2)
    • Superheldenseries zijn hip en met Jupiter’s Legacy heeft Netflix er een nieuwe bij. In Jupiter’s Legacy draait het om de eerste generatie superhelden. Als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en blijken de oude regels niet meer te gelden.
   4. El Inocente (-2)
    • De crimedramaserie El Inocente is afkomstig uit Spanje. Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.
   5. American Made (nieuw)
    • Een drugssmokkelende piloot wordt door de CIA gerekruteerd als infiltrant, en gebruikt vervolgens zijn contacten bij de overheid om cocaïne te smokkelen voor Pablo Escobar. Dit is het waargebeurde verhaal.
   6. Shadow & Bone (-3)
    • De fantasyserie Shadow and Bone brengt duistere krachten samen die zweren tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.
   7. Sexify (-3)
    • De komedieserie Sexify draait om een innovatieve seksapp. Daarmee willen een seksueel onervaren studente en haar vrienden een techwedstrijd mee winnen. Maar dan moeten de studente en haar vrienden wel de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.
   8. The Serpent (-3)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   9. Love, Death + Robots (nieuw)
    • David Fincher wilde een keer iets totaal anders maken en is daarmee met Love, Death + Robots volledig geslaagd. De korte animatieverhalen draaien in alle gevallen om robots, maar door de vaak keiharde gebeurtenissen staan liefde en de dood bijna hand in hand. De reeks kon niet zonder een tweede seizoen, die er nu dan ook is.
   10. I Am All Girls (nieuw)
    • Een meedogenloze rechercheur en een moordenaar vinden elkaar in een gezamenlijk doel: het systematisch ontmantelen van een machtig kinderkartelsyndicaat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?