Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 2

Stay Close heeft Cobra Kai deze week verslagen. Waar Cobra Kai vorige week nog de nummer één was in de lijst met 10 meest populaire titels op Netflix, is het nu de beurt aan Stay Close. De serie is gebaseerd op een boek van Harlan Coben. Cobra Kai is gezakt naar de derde plek.

Mother/Android

Ook de nummer 2 in de lijst met meest populaire titels op Netflix is een verrassende. De film Mother/Android heeft de tweede plek te pakken. Daarnaast vind je in de lijst ook een reeks terugkerende titels met onder meer The Witcher, Emily in Paris, Don’t Look Up en La Casa de Papel.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Stay Close (+1)
    • Stay Close is de nieuwste serie van Harlan Coben. Het verhaal van de serie luidt als volgt: ‘Als Carlton Flynn 17 jaar later op precies dezelfde avond verdwijnt als Stewart Green, komt er een kettingreactie op gang in de levens van de mensen om hen heen.’
   2. Mother/Android (nieuw)
    • Mother/Android draait om een jonge, zwangere vrouw en haar vriend die wanhopig zoeken naar veiligheid in een post-apocalyptische wereld. Ze worden geteisterd door een gewelddadige opstand van androïden.
   3. Cobra Kai (-2)
    • Cora Kai is terug voor alweer zijn vierde seizoen. De serie speelt zich tientallen jaren na The Karate Kid af. De rivaliteit tussen Johnny en Daniel ontbrandt opnieuw in deze sequel op de Karate Kid-films.
   4. The Witcher (-)
    • Na het grote succes van het eerste seizoen van The Witcher, is het nu de beurt aan seizoen 2. In de serie draait het om Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren. Hij is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.
   5. Emily in Paris (-2)
    • Emily is terug en nog altijd in Parijs. Ze zal moeten leren omgaan met de consequenties van haar gedrag uit het eerste seizoen. Lukt het haar om haar weg te vinden in Frankrijk en haar hart open te stellen voor ware liefde?
   6. Don’t Look Up (-1)
    • Voor de film Don’t Look Up is een sterrencast ingevlogen met onder meer Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Meryl Streep. De film draait om twee astronomen die op mediatour gaan om te waarschuwen voor een allesvernietigende komeet. Niemand is echter geïnteresseerd in hun nieuws.
   7. Kitz (-)
    • De Duitse serie Kitz draait om wraak. Een kelnerin uit Kitzbühel gaat ver om wraak te kunnen nemen op de vrouw die ze beschuldigt van haar broers dood. Ze gaat zover dat ze zelfs infiltreert in de glamourwereld van een groep rijke Münchense tieners.
   8. American Assassin (nieuw)
    • De film American Assassin doet meteen goede zaken in de lijst met meest populaire titels. We volgen student Mitch Rapp die een tragisch verlies heeft geleden tijdens een terroristische aanslag. Nu trekt zijn vastberaden wraakzucht de aandacht van de CIA.
   9. Mission: Impossible – Fallout (nieuw)
    • Ethan Hunt en zijn team moeten na een mislukte missie samenwerken met de CIA om de wereld te behoeden voor een nuclaire ramp.
   10. La Casa de Papel (-4)
    • Het slotstuk van La Casa de Papel staat nu echt op Netflix. We gaan zien hoe de bende de laatste overval door komt. Lukt het ze om het goud veilig te stellen en veilig uit de bank te komen?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?