Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 2

De top 10 met meest populaire titels op Netflix is weer bekend. Bridgerton heeft zijn eerste plek alweer moeten afstaan. De serie is gezakt naar een tweede plek. Het is Lupin dat de eerste plek in de lijst heeft veroverd. De top drie wordt afgesloten door Lupin.

Nieuwe titels

In de top lijst staan deze week ook een paar nieuwe titels met onder meer Inside The World’s Thoughest Prisons. Ook de film Pieces of a Woman met Vanessa Kirby is nieuw in de top 10. Voor de kinderen deed Gabby’s Poppenhuis het uitstekend.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Lupin (nieuw)
    • Lupin gaat als een speer. We zien hoe een meesterdief wraak wil nemen voor zijn vader. Hij besluit, geïnspireerd door de boeken over Arsène Lupin, een meesterwerk te bedenken. Het verloopt echter anders dan hij wil.
   2. Bridgerton (-1)
    • De romantische dramaserie Bridgerton neemt ons mee naar de hechte broers en zussen van de familie Bridgerton. Ze zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
   3. Cobra Kai (-1)
    • Wat begon als een serie op YouTube, is inmiddels een groot succes op Netflix. De actiedramaserie Cobra Kai neemt ons mee in een sequel op de Karate Kid-films. Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw.
   4. Inside The World’s Toughest Prisons (nieuw)
    • Inside the World’s Toughest Prisons is terug voor alweer een vijfde seizoen. Raphael Rowe za jarenlang in de cel voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Dit seizoen is hij opnieuw hét gezicht. Hij is naar de Filipijnen, Groenland en Zuid-Afrika gegaan.
   5. Tiny Pretty Things (-2)
    • Tiny Pretty Things trapt af wanneer een topstudente aan een eliteballetschool wordt aangevallen en van een hoog gebouw naar beneden valt. Haar vervangster komt in een wereld van leugens, verraad en moordende concurrentie terecht.
   6. The Queen’s Gambit (-1)
    • De dramaserie The Queen’s Gambit vertelt het verhaal van een jong meisje dat een groot schaaktalent blijkt te zijn. Ze groeit onverwachts uit tot een grote ster, terwijl ze ondertussen worstelt met haar verslaving en traumatisch verleden.
   7. Pieces of a Woman (nieuw)
    • Met Vanessa Kirby in de hoofdrol zien we in Pieces of a Woman hoe een vrouw in verwachting is van haar eerste kind. Tijdens de bevalling gaat het verschrikkelijk mis en verandert alles in het leven van de vrouw. Net zoals in dat van haar man en moeder.
   8. Chilling Adventures of Sabrina (-5)
    • Het slotstuk van Sabrina is verschenen. Sabrina kwam voor een moeilijke keuze te staan. Op haar zestiende verjaardag moest ze kiezen: haar vrienden of de hekserij? Een onmogelijke keuze die na vier seizoenen tot een hoogtepunt komt.
   9. We Can Be Heroes (-2)
    • Kinderen die veranderen in superhelden. Dat is het verhaal in We Can Be Heroes. Wanneer de superhelden van de aarde door alieans worden gevangengenomen, zijn het hun kinderen die moeten leren samenwerken om hun ouders en de planeet te redden.
   10. Gabby’s Poppenhuis (nieuw)
    • Speciaal voor kinderen is ook Gabby’s Poppenhuis momenteel uiterst populair. De serie neemt zijn kleine kijkers mee naar fantastische poppenhuizen en prachtige mini-werelden inclusief katten karakters.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?