Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 19

Omar Sy heeft opnieuw uitstekende zaken gedaan. De hoofdpersoon uit Lupin is momenteel te zien in Loin du Périph. De Franse actiefilm, ook wel bekend onder de naam The Takedown, heeft de eerste plek te pakken in de lijst met meest populaire titels op Netflix.

Nieuwe titels

Het is niet de enige nieuwe titel die meteen goede zaken doet. Ook Bienvenidos a Edèn, een nieuwe Spaanse serie, heeft een plek in de top drie te pakken. Verder in de lijst vinden we ook Along for the Ride en Clark terug. Bridgerton staat ook nog altijd in de lijst met meest populaire titels.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Loin du Périph (nieuw)
    • Twee agenten moeten na tien jaar opnieuw samenwerken en onderzoeken een moord in een politiek en sociaal verdeelde Franse stad, waar een bredere samenzwering dreigt.
   2. Bienvenidos a Edén (nieuw)
    • Bienvenidos a Edén is een nieuwe Spaanse serie. Het draait om een groep jongvolwassenen die niet gelukkig. Ze gaan naar een feestje op een afgelegen eiland, maar het verleidelijke paradijs dat ze aantreffen, herbergt gevaarlijke geheimen en valsstrikken.
   3. Ozark (-2)
    • Het slotstuk van Ozark is verschenen. Als een financieel adviseur besluit om met zijn gezin naar de Ozarks in Missouri te verhuizen, krijgt hij een loodzware taak. Lukt het hem om binnen vijf jaar tijd liefst 500 miljoen dollar te witwassen om een drugsbaas tevreden te houden?
   4. Pálpito (-2)
    • Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.
   5. Grond (-2)
    • Een jonge ondernemer smeedt een gedurfd maar riskant plan om zijn familiebedrijf te vernieuwen: aarde uit Marokko importeren om de doden van zijn gemeenschap te begraven.
   6. Along for the Ride (nieuw)
    • In de zomer voordat de universiteit begint, ontmoet Auden de mysterieuze Eli. ’s Nachts laat hij haar het zorgeloze tienerleven ervaren dat ze nooit heeft gekend.
   7. Bridgerton (-2)
    • In het tweede seizoen van Bridgerton draait het niet langer om Daphne en Simon. We volgen nu de zoektocht van Anthony naar de ware liefde. Al snel laat hij het oog vallen op Edwina, maar haar zus ziet de match niet zitten.
   8. Clark (nieuw)
    • Dit is het bizarre verhaal van Clark Olofsson, de omstreden misdadiger die de inspiratie vormde voor de term ‘Stockholm-syndroom’. Gebaseerd op zijn waarheden en leugens.
   9. The Royals (-2)
    • Het extravagante leven van de gehaaide koningin Helena en haar koninklijke familie dreigt uiteen te spatten als traditie en plicht botsen met verraad en verlangen.
   10. 365 Days: This Day (-6)
    • Het vervolg op  365 DNI is gelanceerd. Laura en Maasimo zijn terug en sterker dan ooit. Maar Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s hart wil veroveren, bemoeilijken hun liefde.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?