Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 19

Jupiter’s Legacy heeft een uitstekende week achter de rug op Netflix. Alhoewel de nieuwe superheldenserie met gemengde reacties wordt ontvangen, staat de titel wel op een knappe eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix. Daarnaast vallen ook andere titels op.

Shadow & Bone

Shadow & Bone heeft zijn eerste plek in de top lijst deze week af moeten staan. In plaats daarvan is de titel terug te vinden op de derde plek. Ook El Inocente heeft Shadow & Bone namelijk ingehaald. Andere titels in de top tien zijn onder meer Monster, The Sons of Sam en Detective Pikachu.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Jupiter’s Legacy (nieuw)
    • Superheldenseries zijn hip en met Jupiter’s Legacy heeft Netflix er een nieuwe bij. In Jupiter’s Legacy draait het om de eerste generatie superhelden. Als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en blijken de oude regels niet meer te gelden.
   2. El Inocente (+1)
    • De crimedramaserie El Inocente is afkomstig uit Spanje. Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.
   3. Shadow & Bone (-2)
    • De fantasyserie Shadow and Bone staat meteen op de eerste plek in de lijst met populaire titels. Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.
   4. Sexify (+2)
    • De komedieserie Sexify draait om een innovatieve seksapp. Daarmee willen een seksueel onervaren studente en haar vrienden een techwedstrijd mee winnen. Maar dan moeten de studente en haar vrienden wel de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.
   5. The Serpent (+2)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   6. Monster (nieuw)
    • In de misdaaddramafilm Monster draait het om een getalenteerde tiener die betrokken is bij een overval en moord. Nu vecht hij voor zijn onschuld en integriteit tegen een strafrechtsysteem dat hem al heeft veroordeeld.
   7. The Sons of Sam: A Descent Into Darkness (nieuw)
    • In The Sons of Sam: A Descent Into Darkness volgen we de jarenlange obsessie van journalist Maury Terry voor de Son of Sam-zaak. Hij raakt overtuigd dat er een link was tussen de moorden en een satanische sekte.
   8. De Mitchells tegen de Machines (nieuw)
    • De Mitchells tegen de Machines is de nieuwste familiefilm van Netflix. Een robot-apocalyps maakte een einde aan hun reis. Nu is het aan de Mitchells, de raarste familie ter wereld om de mensheid te redden.
   9. Detective Pikachu (nieuw)
    • In een wereld waar mensen Pokémon verzamelen om te vechten, komt een jongen een intelligente Pikachu tegen die detective wil worden. Samen gaan ze op pad.
   10. New Amsterdam (nieuw)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?