Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 18

Ozark heeft de eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix in week 18 in beslag genomen. Het slotseizoen van de serie doet het goed bij Netflix-abonnees. Ondertussen blijkt ook het razendsnelle vernieuwde Pálpito nog altijd een hit. Op de derde plek in de lijst vinden we Grond terug.

Nieuwe titels

De lijst met meest populaire titels op Netflix is ook gevuld met een aantal extra nieuwe titels. Zo staan ook 365 Days: This Day, The Royals, Amor de Madre en Grace and Frankie in de lijst. Opvallend is dat ook Bridgerton en Élite nog altijd terug te vinden zijn in de lijst.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Ozark (nieuw)
    • Het slotstuk van Ozark is verschenen. Als een financieel adviseur besluit om met zijn gezin naar de Ozarks in Missouri te verhuizen, krijgt hij een loodzware taak. Lukt het hem om binnen vijf jaar tijd liefst 500 miljoen dollar te witwassen om een drugsbaas tevreden te houden?
   2. Pálpito (-1)
    • Een man die vastbesloten is om wraak te nemen op de orgaansmokkelaars die zijn vrouw hebben vermoord, ontmoet de vrouw die het hart van zijn echtgenote heeft ontvangen.
   3. Grond (nieuw)
    • Een jonge ondernemer smeedt een gedurfd maar riskant plan om zijn familiebedrijf te vernieuwen: aarde uit Marokko importeren om de doden van zijn gemeenschap te begraven.
   4. 365 Days: This Day (nieuw)
    • Het vervolg op  365 DNI is gelanceerd. Laura en Maasimo zijn terug en sterker dan ooit. Maar Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s hart wil veroveren, bemoeilijken hun liefde.
   5. Bridgerton (-2)
    • In het tweede seizoen van Bridgerton draait het niet langer om Daphne en Simon. We volgen nu de zoektocht van Anthony naar de ware liefde. Al snel laat hij het oog vallen op Edwina, maar haar zus ziet de match niet zitten.
   6. Anatomy of a Scandal (-4)
    • Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.
   7. The Royals (nieuw)
    • Het extravagante leven van de gehaaide koningin Helena en haar koninklijke familie dreigt uiteen te spatten als traditie en plicht botsen met verraad en verlangen.
   8. Amor de Madre (nieuw)
    • Bij het altaar staat een jonge man beteuterd in zijn eentje, want zijn geliefde heeft hem laten zitten. Zijn overbezorgde moeder besluit met hem mee te gaan op de huwelijksreis, om zo de reis niet te verspillen. Hij ziek terwijl zijn moeder geniet van de reis van haar leven.
   9. Élite (-3)
    • Élite is terug. De school kent inmiddels heel wat nieuwe leerlingen, maar wat nooit veranderd is dat er een nieuw mysterie komt. Dit seizoen staat de jacht op de moordenaar op Armando centraal. En wat heeft het schoolhoofd van Las Encinas met hem te maken?
   10. Grace and Frankie (nieuw)
    • Grace and Frankie zijn nog één keer terug voor nieuwe afleveringen. De twee onwaarschijnlijke vrienden moeten het met elkaar zien te redden als hun mannen plots uit de kast komen, maar dat is allesbehalve makkelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?