Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 18

Shadow and Bone is erin geslaagd om zijn eerste plek in de top lijst met meest populaire titels op Netflix te behouden. De serie wordt op de hielen gezeten door de nieuwe familiefilm De Mitchells tegen de Machines. De top drie wordt afgesloten door El Inocente.

Spider-Man

Ondertussen doet ook Spider-Man: Far From Home het goed in de top en staat Spider-Man: Homecoming sinds deze week ook nog eens online bij de streamingdienst. Andere nieuwe titels zijn onder meer Sexify, Things Heard & Seen en Shazam!

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Shadow & Bone (-)
    • De fantasyserie Shadow and Bone staat meteen op de eerste plek in de lijst met populaire titels. Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.
   2. De Mitchells tegen de Machines (nieuw)
    • De Mitchells tegen de Machines is de nieuwste familiefilm van Netflix. Een robot-apocalyps maakte een einde aan hun reis. Nu is het aan de Mitchells, de raarste familie ter wereld om de mensheid te redden.
   3. El Inocente (nieuw)
    • De crimedramaserie El Inocente is afkomstig uit Spanje. Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.
   4. Things Heard & Seen (nieuw)
    • Met Amanda Seyfried in de hoofdrol draait het in Things Heard & Seen om een jonge vrouw die ontdekt dat zowel haar man als hun nieuwe huis sinistere geheimen herbergen.
   5. Spider-Man: Far From Home (nieuw)
    • Spider-Man is terug. Sinds deze week kunnen we aan de slag met Far From Home. Daarin is Peter Parker even op vakantie. Maar op schoolreis in Europa moet hij door een nieuwe dreiging razendsnel in actie komen.
   6. Sexify (nieuw)
    • De komedieserie Sexify draait om een innovatieve seksapp. Daarmee willen een seksueel onervaren studente en haar vrienden een techwedstrijd mee winnen. Maar dan moeten de studente en haar vrienden wel de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.
   7. The Serpent (-5)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   8. Shazam! (nieuw)
    • De veertienjarige pleegjongen Billy Batson krijgt de mogelijkheid te veranderen in een volwassen superheld die de stad moet beschermen tegen schurken. Shazam zal zijn krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden.
   9. Quién Mató a Sara? (-5)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   10. New Amsterdam (-5)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?