Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 17

Shadow and Bone heeft meteen goede zaken gedaan in de lijst met de meest populaire titels op Netflix. In week zeventien was Shadow and Bone meteen de absolute nummer één. The Serpent, afgelopen week nog verantwoordelijk voor de eerste plek, moet het nu doen met de tweede plek.

Stowaway

Ondertussen doet ook Stowaway het goed. De nieuwe Netflix Original staat op een knappe derde plek. Andere series in de lijst zijn onder meer Quién Mató a Sara, New Amsterdam en Ginny & Georgia. De Minions staan er ook nog meteen goed voor met een zesde plek in de top 10.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. Shadow & Bone (nieuw)
    • De fantasyserie Shadow and Bone staat meteen op de eerste plek in de lijst met populaire titels. Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.
   2. The Serpent (-)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   3. Stowaway (nieuw)
    • In de dramathrillerserie Stowaway volgen we een driekoppige bemanning op een missie naar Mars. Ze staan voor een onmogelijke beslissing wanneer een verstekeling iedereen aan boord in levensgevaar brengt.
   4. Quién Mató a Sara? (-1)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   5. New Amsterdam (-1)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   6. Minions (-1)
    • Na de zeer populaire films van Verschrikkelijke Ikke zijn de Minions terug. De gele wezentjes met allen hun eigen tuinbroek hebben maar één doel: de meest ambitieuze schurken dienen.
   7. Ginny & Georgia (+1)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   8. Godzilla: King of the Monsters (nieuw)
    • Godzilla doet het altijd goed. Deze film van WarnerBros laat zien hoe het agentschap Monarch het opneemt tegen reusachtige monsters, waaronder Godzilla. Terwijl deze wezens strijden voor suprematie, hangt het voortbestaan van de mensheid aan een zijden draadje.
   9. Love and Monsters (nieuw)
    • Met Dylan O’Brien in de hoofdrol is Love and Monsters verschenen. Zeven jaar na de monsterapocalyps besluit de sympathieke, maar wat onfortuinlijke Joel zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex.
   10. Misfit 3: De Finale (nieuw)
    • Misfit is terug. De Misfits staan onder druk door roem en oude rivalen, maar gooien alles in de strijd om bij elkaar te blijven en een populaire internationale muziekwedstrijd te winnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?