Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 16

Het is weer tijd om de balans voor de meest populaire titels op Netflix in week 16 op te maken. The Serpent heeft het opnieuw goed gedaan. De serie wordt momenteel zoveel bekeken dat hij zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels nog niet heeft opgegeven.

Love and Monsters

Love and Monsters is de top drie van de meest populaire titels op Netflix binnengedrongen. De derde plek wordt ingenomen door Quién Mató a Sara?. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe titels in de lijst met Minions, Into the Beat en Atomic Blonde. Opmerkelijk genoeg zijn ook een aantal series teruggekeerd in de lijst. The Walking Dead en The Crown staan namelijk plots weer in de top lijst. Laatstgenoemde zal ongetwijfeld deels te maken hebben met het overlijden van prins Philip.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. The Serpent (-)
    • In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de ‘Hippy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Maar dan komt de Nederlander Herman Knippenberg op zijn pad.
   2. Love and Monsters (nieuw)
    • Met Dylan O’Brien in de hoofdrol is Love and Monsters verschenen. Zeven jaar na de monsterapocalyps besluit de sympathieke, maar wat onfortuinlijke Joel zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex.
   3. Quién Mató a Sara? (-)
    • In de Spaanse serie Quién Mató a Sara? draait het allemaal om Alex. Hij is vastberaden om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.
   4. New Amsterdam (-)
    • Ziekenhuisseries doen het uitstekend en dat geldt ook voor de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam. Daarin volgen we Dr. Max Goodwin die een einde wil maken aan de bureaucratie in het ziekenhuis waar hij werkt.
   5. Minions (nieuw)
    • Na de zeer populaire films van Verschrikkelijke Ikke zijn de Minions terug. De gele wezentjes met allen hun eigen tuinbroek hebben maar één doel: de meest ambitieuze schurken dienen.
   6. The Walking Dead (nieuw)
    • The Walking Dead is verrassend terug in de lijst met meest populaire titels. De serie is inmiddels al tien seizoenen onderweg op Netflix. We volgen een groep die een zombie-apocalyps overleeft en nu samen moet werken om de rest van de mensheid te beschermen.
   7. Into the Beat (nieuw)
    • Een tienerballerina komt toevallig met hiphop in aanraking en moet een onmogelijke keuze maken: in de voetsporen treden van haar ouders.. of haar nieuwe passies najagen? Het brengt in haar complete tweestrijd.
   8. Ginny & Georgia (-1)
    • Ginny & Georgia werd voor zijn release al vergeleken met Gilmore Girls. We volgen de vrijgevochten Georgia die samen met haar kinderen Ginny en Austin verhuist naar het noorden. Daar gaan ze een frisse start maken, maar dat wordt lastiger dan gedacht.
   9. The Crown (nieuw)
    • Ook The Crown is verrassend terug in de toplijst. The Crown geeft ons een kijkje in het leven van Elizabeth II. We volgen in het eerste seizoen de eerste tien jaar van haar leven als de koningin van het Verenigde Koninkrijk. Inmiddels is de serie al een stuk verder en zijn we al aangekomen in de jaren ’90.
   10. Atomic Blonde (nieuw)
    • Nadat er weer een spion is vermoord, moet MI6-agent Lourraine Broughton een verdwenen lijst met dubbelagenten vinden, een verrader identificeren en in leven blijven.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?