Laatste Nieuws

Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 15

La Casa de Papel is knallend de lijst met de tien meest populaire titels op Netflix in week 15 binnen gekomen. De Spaanse hitserie heeft weer heel wat kijkers aan de streamingdienst gebonden en is dan ook meteen op de eerste plek binnengekomen. Ook de documentaire over de serie is terug te vinden in de top 10.

Tiger King

Een andere titel waar Netflix-abonnees niet over uitgesproken raken, is Tiger King. De serie heeft dan ook de tweede plek verovert in de lijst met meest populaire titels. Ook Community deed goede zaken deze week, evenals Unorthodox dat wist te stijgen.

De 10 populairste titels van dit moment:

   1. La Casa de Papel (nieuw)
    • La Casa de Papel is terug met een gloednieuw seizoen. We bleven in seizoen 3 van de reeks achter met een aantal grote cliffhangers: Zou Nairobi het overleven? Zou de Professor erachter komen dat Lissabon nog leeft? In het bloedstollende vierde seizoen krijgen we antwoorden op al deze vragen.
   2. Tiger King (+1)
    • Crimedocu’s doen het doorgaans goed op Netflix en dat is met Tiger King niet anders. In deze documentaire volgen we Joe Exotic, een manipulatieve eigenaar van een wildpark wiens levens compleet verandert als hij een moordcomplot bedenkt.
   3. Community (nieuw)
    • Netflix slaagde erin om in één keer zes seizoenen van Community aan te kopen. In deze serie volgen we studenten van Greendale Community College die om verschillende redenen weer aan de slag gaan op school. Dat levert hilarische fragmenten op.
   4. Ozark (-)
    • Ozark keerde recent terug voor een derde seizoen op Netflix. Wendy en Marty Byrde keerden terug. Het ‘casino op het water’ brengt veel geld binnen, maar als het aan Wendy ligt gaan ze nog veel verder. Iets waar Marty niet geheel achter staat.
   5. Unorthodox (+3)
    • Unorthodox is een nieuwe indrukwekkende serie van Netflix. We zien hoe een Joodse vrouw haar orthodoxe gemeenschap in New York ontvlucht. Alles was tenslotte al voor haar uitgestippeld: haar leven, met wie ze trouwt en wanneer ze kinderen krijgt. Nu rukt ze zich los.
   6. Toy Boy (-1)
    • Met Toy Boy haalde Netflix een gloednieuwe misdaadserie naar zijn streamingdienst. Daarin zien we hoe Hugo zeven jaar vast zit in de gevangenis vanwege de moord op een man. Het gaat om de man van de vrouw die hem had ingehuurd als stripper. Zelf heeft hij altijd geloofd in zijn onschuldigheid en nu zet hij alles op alles om de waarheid boven water te krijgen.
   7. Élite (-6)
    • De Spaanse hitserie Élite is terug. Nu we weten wie verantwoordelijk is voor de dood van Marina, is het de vraag of hij ook berecht wordt voor zijn daden. Op Las Encinas wordt zijn aanwezigheid in ieder geval niet meer gewaardeerd en wordt hij alom uitgekotst.
   8. La Casa de Papel: El Fenómeno (nieuw)
    • Tegelijkertijd met de release van het vierde seizoen van La Casa de Papel verscheen ook een documentaire over de serie online. Hoe kon de serie uitgroeien tot zo’n succes en hoe kon de hele wereld sympathie krijgen voor een groep dieven en hun professor?
   9. Suits (-2)
    • De laatste afleveringen van het zevende seizoen van Suits zijn inmiddels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de advocatenserie volgden we de laatste jaren de briljante advocaat Mike Ross. Het zevende seizoen betekende ook het afscheid van Mike Ross en Rachel Zane (Meghan Markle)
   10. The Letter for the King (-8)
    • The Letter for the King is een gloednieuwe serie gebaseerd op het boek van Tonke Dragt. We volgen de jonge aspirant-ridder Tiuri die op een gevaarlijke missie gaat om een geheime brief te bezorgen aan de koning. Het wordt een epische reis om het koninkrijk te redden.